Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Simona Halep, antrenament cu Darren Cahill, la Shenzhen! Ce mesaj a avut jucatoarea pentru australian

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep, antrenament cu Darren Cahill, la Shenzhen! Ce mesaj a avut jucatoarea pentru australian

SImona Halep se afla de la inceputul saptamanii in China unde se pregateste pentru Turneul Campioanelor, ultima competitie a sezonului feminin de tenis. continuă pe Adevărul

Caru cu vedete: 20 de ani de la primul numar Playboy Romania. Cati bani a luat Dana Savuica si cine i-a facut avansuri la sedinta foto; Simona Halep se marita cu Toni Iuruc. Cand va avea loc nunta

Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV. De ce m-as duce la ceva mai slab? implinesc 24 de ani de Pro TV, ca la stiri, din 92 sunt pe sticla. Nu m-am gandit niciodata sa plec de la Pro TV, pentru ca. Nicki Minaj s-a maritat, in secret, cu producatorul Kenneth Petty. Modul in care si-au anuntat casatoria este unic. Cantareata RB Nicki Minaj si producatorul muzical Kenneth Petty s-au casatorit, in secret, dupa.

Darren Cahill va fi alaturi de Simona Halep la Turneul Campioanelor

Simona Halep a tot anuntat in ultima perioada ca Darren Cahill va reveni in echipa ei odata cu debutul noului sezon 2020). Australianul a postat insa luni pe Instagram o fotografie in care anunta ca va pleca din nou la drum. Cahill va fi, pana la urma, alaturi de fostul lider mondial la Shenzhen, acolo unde Halep va participa la Turneul Campioanelor a obtinut a sasea calificare consecutiva).

Darren Cahill a revenit in echipa Simonei Halep: Antrenorul va fi alaturi de romanca la Turneul Campioanelor (FOTO)

Vesti bune pentru Simona Halep. Darren Cahill a revenit oficial in echipa numarului 5 mondial si va fi alaturi de Halep la Turneul Campioanelor din China, asta desi sportiva anunta ca australianul va reveni abia.

Ce se intampla cu Daniel Dobre dupa revenirea lui Darren Cahill alaturi de Simona Halep

Campioana de la Wimbledon a lamurit situatia actualului antrenor Daniel Dobre, dupa ce la inceputul anului viitor va relua colaborarea cu australianul Darren Cahill.

Simona Halep TOP WTA. Simona Halep a primit o veste proasta chiar de luni dimineata

Simona Halep a primit o veste proasta din partea WTA, dar, in acelasi timp, si una buna. Ea a urcat in clasamentul mondial, de pe 6 pe 5, dar, totusi, se mentine in spatele Biancai Andreescu, acum pe.

Simona Halep primeste o noua lovitura. Bianca Andreescu i-a luat fata si la Turneul Campioanelor

Bianca Andreescu este principala favorita, la Turneul Campioanelor, fiind astfel marcata o noua lovitura pentru Simona Halep. Tanara jucatoare de tenis a reusit de curand o asemenea performanta, dupa cum anunta luni, in mod deloc surprinzator, si casele de pariuri. Simona Halep primeste o noua lovitura: Bianca Andreescu i-a luat fata Asta deoarece au fost .

Care este adevarata relatie dintre Ion Tiriac si Simona Halep. E total diferita fata de ce se vede in public

Un nou schimb acid de replici ii aduce pe Ion Tiriac si Simona Halep in prim-plan Afaceristul l-a luat peste picior pe Cristian Tudor Popescu, dupa ce jurnalistul a spus un adevar despre relatia dintre acesta si campioana noastra. Care este, de fapt, legatura dintre sportiva si afacerist? Care este relatia dintre Ion Tiriac si .

Simona Halep a vorbit despre nunta si despre copii. Viata mea o sa fie foarte ingrijita dupa tenis!

Simona Halep a fost ceruta recent in casatorie de iubitul ei, Toni Iuruc. Campioana de la Wimbledon a dezvaluit ca si-ar dori sa isi faca nunta in Romania, pe malul marii. Evenimentul ar urma sa aiba loc anul viitor, dupa ultimul Grand Slam al anului, US Open. Sportiva isi doreste sa devina mama, iar copii .

Mihai Covaliu (COSR): Simona Halep va fi propusa ca portdrapel al Romaniei la JO 2020

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu, a declarat, miercuri, ca jucatoarea de tenis Simona Halep va fi propusa ca portdrapel al Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, decizia finala urmand sa apartina Comitetului Executiv al COSR.

Digisport: Nici dus nu am facut! Momentul in care Simona Halep a decis sa plece la Bucuresti direct de pe teren

Simona Halep 28 de ani) a plecat, in urma cu doua zile, spre China, acolo unde va participa la Turneul Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie, in direct la Digi Sport). inaintea competitiei de la Shenzen, campioana noastra a rememorat momente inedite din urma cu 11 ani, cand a castigat turneul de la Roland Garros, la junioare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )