Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Simona Halep, aparitie de top la Dineul Campionilor de la Wimbledon. Romanca a stralucit alaturi de Novak Djokovici, cu o tinuta indrazneata

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep, aparitie de top la Dineul Campionilor de la Wimbledon. Romanca a stralucit alaturi de Novak Djokovici, cu o tinuta indrazneata

Simona Halep si Novak Djokovici sunt castigatorii de anul acesta ai turneului de la Wimbledon, care s-a incheiat duminica. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep: A fost o seara magica la balul de la Wimbledon, nu o voi uita niciodata

Simona Halep 4 WTA) a participat, duminica seara, la Dineul Campionilor de la Wimbledon, organizat la Guildhall, in Londra. A fost o seara magica pe care nu o voi uita niciodata, a scris romanca pe Facebook.

Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului romanesc

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a facut istorie in finala de la Wimbledon. Constanteanca a zdrobit-o pe Serena Williams, este numita acum regine tenisului mondial si a intrat in clubul exclusivist All England Club. Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon Dupa performanta de la Wimbledon, Simona Halep .

FOTO Simona Halep si Novak Djokovic, aparitii incantatoare la Dineul Campionilor de la Wimbledon

Simona Halep 4 WTA) si Novak Djokovic 1 ATP) au participat la Dineul Campionilor, de la Wimbledon, dupa ce acestia au triumfat la All England Club. Halep a stralucit duminica seara, la evenimentul organizat la Guildhall, in Londra. Sportiva a purtat o rochie eleganta, de culoare neagra. Djokovic s-a ridicat, de asemenea, la nivelul asteptarilor, sarbul schimband echipamentul alb, de la Wimbledon, cu un costum negru.

FOTO Simona Halep, trofeul de la Wimbledon si omul care ii da incredere: Multumesc mult, mama!

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, si i-a indeplinit visul mamei sale, acela de a castiga turneul de la Wimbledon. La finalul paridei, cele doua au fost surprinse imbratisandu-se, in unul dintre cele mai emotionante momente ale zilei.

Pe ce loc se va situa Simona Halep, dupa turneul de la Wimbledon. Cum va arata clasamentul WTA

Simona Halep va urca in clasamentul WTA dupa turneul de la Wimbledon. Campioana noastra nu va castiga insa alta pozitie daca se va impune in ultimul act. Cu toate astea se va apropia foarte mult de Karolina Pliskova, aflata pe locul 3. Clasament WTA: Ce loc va ocupa Simona Halep dupa turneul de la Wimbledon? .

Suma uriasa castigata de Simona Halep, dupa succesul de la Wimbledon

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, in doar 55 de minute, dupa ce atrecut in finala de Serena Williams cu scor categoric 6-2, 6-2. Pe langa cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera,.

Simona Halep participa la cina campionilor. Trei partide si-au intrerupt sedintele pentru a vedea meciul castigatoarei de la Wimbledon

Simona Halep a facut fericiti milioane de romani, dupa ce a devenit campioana la turneul de la Wimbledon. Jucatoarea noastra a spulberat-o in doar 55 de minute pe marea Serena Williams. Simona participa.

FOTO Simona Halep, titlul de la Wimbledon si ce scrie presa mondiala despre acest succes incredibil: Serena se prabuseste in finala, coroana este a Simonei

Victoria Simonei Halep de la Wimbledon a atras atentia in toate colturile lumii, cele mai importante publicatii relatand pe larg despre finala pe care jucatoarea noastra a castigat-o de-o maniera categorica in fata Serenei Williams 6-2, 6-2, dupa 55 de minute).

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

Ion Tiriac dezvaluie cum a ajuns Simona Halep la titlul de la Wimbledon

Mentorul Simonei Halep, fostul mare tenismen Ion Tiriac a vorbit la microfonul Eurosport despre victoria fabuloasa a Simonei Halep in turneul de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )