Libnet.ro
UNICEF

06:45

Pe ce loc se va situa Simona Halep, dupa turneul de la Wimbledon. Cum va arata clasamentul WTA

Playtech Playtech,
Pe ce loc se va situa Simona Halep, dupa turneul de la Wimbledon. Cum va arata clasamentul WTA

Simona Halep va urca in clasamentul WTA dupa turneul de la Wimbledon. Campioana noastra nu va castiga insa alta pozitie daca se va impune in ultimul act. Cu toate astea se va apropia foarte mult de Karolina Pliskova, aflata pe locul 3. Clasament WTA: Ce loc va ocupa Simona Halep dupa turneul de la Wimbledon? . continuă pe Playtech

Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Calificata pentru a doua oara in istorie in semifinalele Grand Slam-ului londonez de la Wimbledon, Simona Halep ar putea face un salt important in clasamentul mondial WTA.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Wimbledon: Am energie, ma simt bine, proaspata, sanatoasa, cred ca joc cel mai bun sezon al meu pe iarba

Simona Halep a declarat, marti, ca se simte bine si are energie si considera ca face cel mai bun sezon al sau pe iarba, dupa ce a reusit calificarea in semifinale la Wimbledon.

Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Wimbledon-ul, jucatoarele au inteles ca Serena are aproape 38 de ani, ca are un copil si ca pot sa forteze

A mai ramas putin timp pana la duelul Simonei cu Elina din semifinalele de la Wimbledon, iar Mats Wilander este de parere ca Halep are toate armele necesare pentru a o invinge pe Svitolina. Halep este mai buna ca ea la orice capitol, deci Svitolina trebuie sa fie creativa, a precizat, printre altele, Mats Wilander.

Ce cota are Simona Halep la castigarea trofeului de la Wimbledon

Simona Halep este in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, acolo unde o va intalni azi, pe chienzoaica Shuai Zhang.

Promisiunea Simonei Halep dupa finala de la Wimbledon: Ma arunc pe mine in Tamisa

Pentru a cincea oara in cariera Simona Halep va disputa o finala de Mare Slem, dar pentru prima data aceasta va fi pe iarba de la Wimbledon.

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

Viorica Dancila, mesaj pentru Simona Halep dupa victoria de la Wimbledon: Felicitari campioanei noastre pentru meciul exceptional

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru Simona Halep, la scurt timp dupa ce aceasta a invins-o in semifinala de la Wimbledon pe Elina Svitolina.

Simona Halep S-A CALIFICAT pentru PRIMA DATA in FINALA de la Wimbledon! A fost cel mai bun meci pe iarba, din cariera!

Simona Halep 7 WTA) a ajuns, joi, in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in sferturi dejucatoarea ucraeniana,Elina Svitolina 8 WTA) cu 6-1 si 6-3. Anterior, Simona Halep a trecut.

Ce se intampla cu Simona Halep in clasamentul WTA dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a inceput turneul de la Wimbledon pe locul 7 WTA iar calificarea in finala competitiei de la Londra i-a asigurat deja 1. 170 de puncte in plus.

Simona Halep, victorie de poveste, in sferturi, la Wimbledon! A trecut prin Iad cu Zhang, dar finalul a propulsat-o in varf

Live Stream Online Simona Halep Shuai Zhang. Urmareste meciul dintre jucatoarea noastra si chinezoaica, la turneul Wimbledon 2019. Partida va fi difuzata pe Eurosport, incepand cu ora 15:00. Este meciul din sferturile de finala, iar daca va castiga, Halep se va califica in semifinale, unde o asteapta, insa, alte provocari. Deocamdata, chinezoaica e cea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )