Libnet.ro
UNICEF

15:15

FOTO Simona Halep a facut anuntul mult asteptat! Cum a comunicat ea parafarea angajamentului cu Nike

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep a facut anuntul mult asteptat! Cum a comunicat ea parafarea angajamentului cu Nike

Simona Halep a facut anuntul asteptat de toata lumea, si anume cel al parteneriatului pe care il are cu noul sponsor tehnic. continuă pe Adevărul

Casa Regala Britanica a facut anuntul mult asteptat: Unde va avea loc casatoria Printului Harry cu Meghan Markle

Casa Regala Britanica a oferit noi informatii despre nunta Printului Harry cu Meghan Markle, care se va desfasura pe 19 mai. Ceremonia religioasa va avea loc in capela Sfantului Gheorghe a castelului.

FOTO Simona Halep a risipit misterul: Va semna cu Nike

Simona Halep s-a antrenat in cursul zilei de vineri in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-un echipament Nike, risipind astfel misterul in legatura cu sponsor tehnic care o va reprezenta. Pe imaginile Telekom Sport s-a putut vedea foarte clar faptul ca numarul doi WTA deja este imbracata de producatorul american.

FOTO Simona Halep a risipit in mare parte misterul: Va semna cu Nike

Simona Halep s-a antrenat in cursul zilei de vineri in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-un echipament Nike, risipind astfel mare parte din misterul in legatura cu sponsor tehnic care o va reprezenta. Pe imaginile Telekom Sport s-a putut vedea foarte clar faptul ca numarul doi WTA deja este imbracata de producatorul american.

FOTO Cu ce rochii au facut valva fetele din echipa de FED Cup la dineul de dinaintea meciului Romania - Canada

Simona Halep si fetele din componenta echipei de Fed Cup a Romaniei au facut senzatie la dineul oficial dinaintea meciului cu echipa Canadei.

TOTUL E CLAR ACUM! Simona Halep, primul antrenament in echipamentul NOULUI SPONSOR (FOTO)

Adevarul a iesit la iveala! Simona Halep a efectuat joi primul antrenament in echipamentul noului sponsor. Finalista de la Australian Open a ajuns la un acord cu Nike, chiar daca anuntul oficial va veni peste.

Simona Halep, despre finala pierduta de la Australian Open: Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute

Simona Halep 2 WTA) a vorbit, intr-un interviu pentru Telekom Sport, despre momentul care a scos-o din ritm in finala de Australian Open: time-out-ul medical cerut de Caroline Wozniacki in setul decisiv, intr-un moment in care Simona era in avantaj pe tabela, scor 4-3. Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute. Nu stiu, poate a fost in mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc, a spus numarul 2 WTA.

ADEVARUL a iesit la iveala! Simona Halep, primul antrenament in... Toti au ramas MASCA!

Adevarul a iesit la iveala! Simona Halep a efectuat joi primul antrenament in echipamentul noului sponsor. Finalista de la Australian Open a ajuns la un acord cu Nike, chiar daca anuntul oficial va veni peste.

Simona Halep si-a ales noul sponsor. Cum o va afecta aceasta mutare pe rivala Sarapova

Simona Halep a ajuns la un acord cu Nike, anuntul oficial urmand sa vina peste cateva zile. Este o lovitura importanta data de jucatoarea romanca, care va face astfel un pas in fata dupa despartirea de.

FOTO Raceala evidenta intre Simona Halep si Sorana Cirstea la meciul de FED Cup contra Canadei. De ce nu se inghit deloc primele jucatoare de tenis ale tarii

Simona Halep si Sorana Cirstea sunt cele mai bune jucatoare de tenis din ultimul deceniu pe care le-a avut Romania.

FOTO Cine este politicianul care s-a gudurat pe langa Simona Halep la Cluj, facand o multime de plecaciuni in fata fostului lider mondial

Simona Halep s-a aflat la Cluj in ultimele doua zile, chiar daca starea ei fizica nu i-a permis sa joace impotriva Canadei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )