Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO Simona Halep a risipit misterul: Va semna cu Nike

Hotnews Hotnews,
 FOTO Simona Halep a risipit misterul: Va semna cu Nike

Simona Halep s-a antrenat in cursul zilei de vineri in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-un echipament Nike, risipind astfel misterul in legatura cu sponsor tehnic care o va reprezenta. Pe imaginile Telekom Sport s-a putut vedea foarte clar faptul ca numarul doi WTA deja este imbracata de producatorul american. continuă pe Hotnews

FOTO Simona Halep a risipit in mare parte misterul: Va semna cu Nike

Simona Halep s-a antrenat in cursul zilei de vineri in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-un echipament Nike, risipind astfel mare parte din misterul in legatura cu sponsor tehnic care o va reprezenta. Pe imaginile Telekom Sport s-a putut vedea foarte clar faptul ca numarul doi WTA deja este imbracata de producatorul american.

FOTO Simona Halep a iesit cu prietenii in oras. Ce vedete i-au fost alaturi jucatoarei de tenis la un restaurant din Capitala

Simona Halep a revenit in Bucuresti, dupa cateva zile pe care le-a petrecut la Constanta, si nu a ratat ocazia de a iesi in oras cu prietenii.

FOTO Cu ce rochii au facut valva fetele din echipa de FED Cup la dineul de dinaintea meciului Romania - Canada

Simona Halep si fetele din componenta echipei de Fed Cup a Romaniei au facut senzatie la dineul oficial dinaintea meciului cu echipa Canadei.

TOTUL E CLAR ACUM! Simona Halep, primul antrenament in echipamentul NOULUI SPONSOR (FOTO)

Adevarul a iesit la iveala! Simona Halep a efectuat joi primul antrenament in echipamentul noului sponsor. Finalista de la Australian Open a ajuns la un acord cu Nike, chiar daca anuntul oficial va veni peste.

Darren Cahill comenteaza o imagine cu Simona Halep imbracata cu Nike

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill a postat un mesaj pe Twitter, in care comenteaza logoul Nike de pe imbracamintea purtata de jucatoarea romana, la Cluj-Napoca. S-a intamplat ceva nou in lumea ta, despre care ai vrea sa ne vorbesti, Simo?, a scris Cahill, care a tras cu ochiul la logoul purtat de Simona Halep.

Tenis, Simona Halep a inaugurat colaborarea cu noul sponsor, jucand in echipamentul Nike

Prezenta la Cluj pentru a-si incuraja colegele din echipa de Fed Cup, Simona Halep a pasit in Sala P.

ADEVARUL a iesit la iveala! Simona Halep, primul antrenament in... Toti au ramas MASCA!

Adevarul a iesit la iveala! Simona Halep a efectuat joi primul antrenament in echipamentul noului sponsor. Finalista de la Australian Open a ajuns la un acord cu Nike, chiar daca anuntul oficial va veni peste.

Simona Halep si-a ales noul sponsor. Cum o va afecta aceasta mutare pe rivala Sarapova

Simona Halep a ajuns la un acord cu Nike, anuntul oficial urmand sa vina peste cateva zile. Este o lovitura importanta data de jucatoarea romanca, care va face astfel un pas in fata dupa despartirea de.

Cu cine a iesit Simona Halep la restaurant! Toti au ramas MASCA (DOVADA FOTO)

Dupa doua zile petrecute acasa, in Constanta, Simona Halep a revenit in Bucuresti, unde nu a ezitat sa-si convoace prietenii pe care nu-I mai vazuse de mult. Astfel, ea a petrecut seara de luni in.

Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viata: A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am facut ca sa pot sa ajung atat de sus

Simona Halep a vorbit despre cele trei decizii importante pe care le-a luat de-a lungul vietii si care i-au schimbat viata radical. intr-un interviu acordat Andreei Esca, Simona Halep a recunoscut ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )