Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO Simona Halep, fericita la Paris: Mi-am intalnit idolul

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep, fericita la Paris: Mi-am intalnit idolul

Simona Halep a avut parte de o surpriza placuta dupa victoria de la Roland Garros cu Elise Mertens, din optimile de finala. continuă pe Adevărul

Cronica de la fata locului: Simona Halep, bronzul de Paris si accesul n a doua saptamna de la Roland Garros

Terenul 18 - ultima frontiera inainte de iesirea din complex. Arena inaugurata cu ocazia editiei din acest an ofera conditii din cele mai bune pentru plaja: indiferent unde ai sta, soarele isi face de cap. Pe teren, Simona primeste un raspuns pe masura din partea lui Petkovic doar un set 7-5), dupa care nemtoaica se stinge sub arsita de afara si macinata de o accidentare 6-0). Halep este in optimi, reusind astfel sa faca pasul catre a doua saptamana de intreceri de la Roland Garros.

SIMONA HALEP a furat inima SEICILOR din DUBAI: Sunt fericita sa fac acest ANUNT

Simona Halep a anuntat pe contul sau de Twitter ca de astazi va ocupa functia de ambasador al companiei Dubai Duty Free. Sa termin anul 2017 pe primul loc in clasamentul WTA a fost un vis devenit realitate.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Elise Mertens 6-2, 6-1 / Halep, la nivelul maxim - Calificare lejera n sferturi

Simona Halep 1 WTA) a inceput a doua saptamana la Roland Garros cu o evolutie aproape de perfectiune in partida cu Elise Mertens 16 WTA). Liderul mondial a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a inchide meciul in doua seturi, scor 6-2, 6-1, obtinand astfel calificarea in sferturile de finala ale Grand Slam-ului de la Paris. inceputul meciului a fost unul echilibrat, insa totul s-a naruit in jocul belgiencei dupa game-ul al treilea, cand Halep a reusit break-ul. De atunci, meciul a mers intr-o singura directie, jucatoarea noastra a avut solutii la toate loviturile lui Mertens, a fost agresiva si a facut diferenta cu serviciul.

Ca un tavalug! Simona Halep a castigat clar duelul cu Elise Mertens si va juca in sferturile de finala de la Roland Garros

Simona Halep a revenit pe teren si a intalnit-o pe belgianca Elise Mertens, in optimile de finala de la Roland Garros.

Asa am trait Simona Halep contra Elise Mertens in optimi la Roland Garros

Lidera mondiala Simona Halep a intalnit-o pe Elise Mertens, luni, in optimile de finala de la Roland Garros.

Asa am trait Simona Halep contra Andrea Petkovic in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a intalnit-o pe Andrea Petkovic din Germania, sambata, intr-un meci care conteaza pentru turul 3 la Roland Garros, turneul unde jucatoarea noastra are prima sansa la castigarea trofeului pus in joc.

LIVE Text Simona Halep vs Andrea Petkovic 0-2

Pentru un loc in optimile de la Roland Garros, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu Andrea Petkovic Germania, 107 WTA), intr-o reeditare a semifinalei din 2014 a turneului de Grand Slam de la Paris. Confruntarea va avea loc pe Terenul 18, dupa ora 17:45, putand fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Andrea Petkovic 7-5, 2-0

Pentru un loc in optimile de la Roland Garros, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu Andrea Petkovic Germania, 107 WTA), intr-o reeditare a semifinalei din 2014 a turneului de Grand Slam de la Paris. Confruntarea va avea loc pe Terenul 18, dupa ora 17:45, putand fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu lupta smbata pentru un loc n optimi - Programul meciurilor

Simona Halep 1 WTA) si Irina-Camelia Begu 40 WTA) vor evolua sambata in turul al treilea de la Roland Garros. Liderul mondial se va duela cu Andrea Petkovic Germania, 107 WTA, intr-o reeditare a semifinalei din 2014 a turneului de Grand Slam de la Paris, in timp ce Irina o va infrunta pe Caroline Garcia 7 WTA), favorita gazdelor.

Simona Halep are datorii imense! Blocurile din Mamaia o duc la sapa de lemn pe numarul 1 WTA (FOTO)

Se pricepe la tenis, dar nu si la imobiliare. Blocurile pe care le ridica in Mamaia o saracesc pe Simona Halep. Firma de imobiliare controlata de familia Halep a acumulat datorii uriase la furnizori, potrivit.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )