Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viata: A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am facut ca sa pot sa ajung atat de sus

Antena3 Antena3,
Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viata: A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am facut ca sa pot sa ajung atat de sus

Simona Halep a vorbit despre cele trei decizii importante pe care le-a luat de-a lungul vietii si care i-au schimbat viata radical. intr-un interviu acordat Andreei Esca, Simona Halep a recunoscut ca. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai murdare locuri din casa? Sigur nu le stiti pe toate

Sunt locuri din casa care sunt cele mai murdare si care trebuie curatate des si cu mare atentie pentru ca pot fi un adevarat pericol pentru sanatate. Potrivit Societatii pentru Microbiologie Generala.

In ce croaziere vor calatori romanii in 2018? Care sunt cele mai cautate

Turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de croaziere. Cele mai dorite croaziere sunt cele in Marea Mediterana, Tarile Nordice Fiorduri) si Baltice cu Sankt Petersburg, insa in ultimele sase a exista o cerere ridicata pentru croaziere in Insulele.

Tratamentul revolutionar pe care vrea Simona Halep sa-l faca ca sa scape de probleme

Simona Halep a ajuns la Cluj, a recunoscut ca urmeaza sa efectueze un tratament revolutionar, dar nu a dat de inteles ca va juca sambata, contra Canadei. Ma simt bine, insa mai am o durere la talpa. De.

Sunt deschisa. imi doresc pe cineva! Cine este barbatul pe care Simona Halep ar vrea sa-l intalneasca

Simona Halep a fost surprinsa o singura data in compania unui barbat, care parea sa-i fie iubit, insa relatia lor nu mai e de actualitate.

ANALIZA Simona Halep e unica in tenisul feminin. De ce merita sa fie respectata si apreciata de romani

In urma cu patru ani, pe 27 ianuarie 2014, Simona Halep intra in premiera in Top 10 WTA. Este singura care s-a mentinut fara intrerupere intre cele mai bune zece jucatoare ale lumii de atunci si pana acum.

Sorana Cirstea, inaintea duelului din FedCup: Romania nu sta in Simona Halep. Cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem

Aflata pe locul 38 in ierarhia mondiala, Sorana Cirstea este convinsa ca echipa de FedCup a Romaniei se poate descurca si fara Simona Halep in partida cu Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II 10-11 februarie). Romania nu sta in Simona, avem destule jucatoare si cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem, a spus Sorana.

Simona Halep a vorbit despre momentul retragerii

Simona Halep26 de ani) nu va urma modelulSerenei Williams, care a revenit anul acesta in turnee, la doar cateva luni dupa ce a nascut. Campioana noastra a marturisit ca isi doreste un copil.

Sorana Cirstea o desfiinteaza pe Simona Halep: Romania nu sta in ea

Sorana Cirstea a facut o declaratie incendiara, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, unde a spus ca Romania nu sta in Simona Halep, care rateaza meciul cu Canada din cauza unei accidentari, si ca poate.

OFICIAL - Simona Halep nu va juca impotriva Canadei: Refacerea nu e completa, e important sa fie numai jucatoare sanatoase

De acum, totul e oficial - Simona Halep nu va juca impotriva Canadei, in FedCup 10 si 11 februarie). Locul 2 WTA a lamurit, marti, situatia pe contul personal de Facebook. Refacerea nu este completa, echipa e pe primul loc si e mult mai important sa fie patru jucatoare sanatoase gata pentru meciuri, a precizat Halep.

Cu cine a iesit Simona Halep la restaurant! Toti au ramas MASCA (DOVADA FOTO)

Dupa doua zile petrecute acasa, in Constanta, Simona Halep a revenit in Bucuresti, unde nu a ezitat sa-si convoace prietenii pe care nu-I mai vazuse de mult. Astfel, ea a petrecut seara de luni in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )