Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Sorana Cirstea isi pune din nou fanii pe jar, inainte de Indian Wells! Pictorial sexy al numarului 35 WTA

Adevărul Adevărul,
FOTO Sorana Cirstea isi pune din nou fanii pe jar, inainte de Indian Wells! Pictorial sexy al numarului 35 WTA

Sorana Cirstea va juca in aceasta seara la Indian Wells, unde o va intalni in turul I pe compatrioata ei, Monica Niculescu. continuă pe Adevărul

MONICA NICULESCU - SORANA CiRSTEA LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO

MONICA NICULESCU - SORANA CiRSTEA LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO. Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor infrunta in prima runda a probei de simplu la turneu.

INDIAN WELLS. MONICA NICULESCU-SORANA CiRSTEA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO. Duel romanesc in America

INDIAN WELLS MONICA NICULESCU-SORANA CiRSTEA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor infrunta in prima runda a probei de simplu la turneul WTA de l.

Indian Wells: Sorana Cirstea a invins-o pe Monica Niculescu si a acces in turul doi/ Duel cu Venus Williams

Sorana Cirstea locul 35 WTA) a invins-o pe Monica Niculescu 71 WTA, venita din calificari) si s-a calificat in turul doi la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, potrivit news. ro. Cirstea s-a impus, scor 6-2, 6-3, dupa o ora si 18 minute de joc.

Indian Wells: Sorana Cirstea a invins-o pe Monica Niculescu/ Duel in turul doi cu Venus Williams

Sorana Cirstea locul 35 WTA) a invins-o pe Monica Niculescu 71 WTA, venita din calificari) si s-a calificat in turul doi la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, potrivit news. ro. Cirstea s-a impus, scor 6-2, 6-3, dupa o ora si 18 minute de joc.

Sorana Cirstea face surpriza romaneasca la Indian Wells

Derby-ul Romaniei de la Indian Wells a fost castigat surprinzator de Sorana Cirstea, in fata jucatoarei Monica Niculescu.

Indian Wells: Sorana Cirstea s-a impus categoric in duelul cu Monica Niculescu. Urmeaza un meci infernal

Turul unu de la Indian Wells le-a adus fata in fata pe Sorana Cirstea si pe Monica Niculescu, jucatoare care a venit din calificari.

Indian Wells: Duel romanesc in runda inaugurala - Sorana Cirstea vs Monica Niculescu

Locul 71 in clasamentul WTA si venita din calificari, Monica Niculescu o va intalni in runda inagurala de la Indian Wells Premier Mandatory) pe Sorana Cirstea 35 WTA). In acest fel, Romania va fi 100% sigura de prezenta a cel putin doua jucatoare in turul doi: invingatoarea disputei dintre Sorana si Monica, plus Simona Halep are liber in primul tur).

VIDEO Sorana Cirstea a jucat azi noapte in Madison Square Garden din New York la un eveniment grandios, alaturi de surorile Williams. Cum s-a descurcat ea

Sorana Cirstea a participat la 5-a editie a turneului demonstrativ Tie Break Tens, care s-a disputat azi noapte la Madison Square Garden din New York.

Romania, atentionata din nou de Comisia Europeana. Progresele inregistrate in lupta anticoruptie au fost puse in pericol. Despre ce PRESIUNI INTENSE mai vorbeste forul comunitar

Comisia Europena atrage din nou atentia asupra asaltului impotriva legislatiei anticoruptie din tara noastra. in raportul de tara pe anul 2017 privind Romania, forul comunitar subliniaza ca.

DOCUMENT Comisia Europeana: Progresele inregistrate de Romania in lupta impotriva coruptiei au fost puse in pericol din nou. Boom-ul economic, bazat pe consum

Progresele inregistrate de Rominia in lupta anticoruptie au fost din nou puse in pericol, saracia si inegalitatea sociala raman ridicate, iar cresterea economica mare a tarii, bazata pe consum, risca sa creeze conditiile unei aterizari dure, avertizeaza miercuri Comisia Europeana, in raportul sau de tara pe anul 2017, in cadrul mecanismului Semestrului European.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )