Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Statia de metrou de la World Trade Center din New York s-a redeschis la 17 ani de la atentatele din 11 septembrie

Adevărul Adevărul,
FOTO Statia de metrou de la World Trade Center din New York s-a redeschis la 17 ani de la atentatele din 11 septembrie

Statia de metrou de la World Trade Center din New York a fost redeschisa calatorilor la 17 ani de la atentatele din 11 septembrie. continuă pe Adevărul

17 ani de la atacul din 11 septembrie: Munca de identificare a ramasitelor umane continua

Dupa 17 de ani, ramasitele a peste 1. 100 de victime ale atacului de la World Trade Center inca nu au fost identificate. Cu toate acestea, intr-un laborator din Manhattan, o echipa continua neincetat munca de indentificare cu ajutorul progresului tehnologic, relateaza AFP.

Cardi B si Nicki Minaj s-au luat la bataie la o petrecere din New York. Incidentul a fost filmat (VIDEO)

Cardi B si Nicki Minaj au fost filmate in timp ce se bateau in vazul lumii, la o petrecere din cadrul Saptamanei Modei de la New York. Se pare ca Nicki Minaj socializa cu diverse persoane de la.

Donald Trump, DECIZIE de ULTIMA ORA in scandalul editorialului anonim din New York Times: Este o reala problema de securitate nationala

Donald Trump reactioneaza dur in scandalul provocat de editorialul anonim publicat de New York Times. El i-a cerut, vineri, procurorului general al SUA, Jeff Sessions, sa ancheteze asupra articolului de opinie.

SUA: Donald Trump cere o ancheta n legatura cu editorialul anonim din New York Times

Presedintele american Donald Trump l-a indemnat pe procurorul general Jeff Sessions sa deschida o ancheta privind un editorial al unui oficial anonim din cadrul Administratiei SUA, publicat de cotidianul New York Times, in care este contestata capacitatea presedintelui de a-si indeplini atributiile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )