Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Supercar misterios de la Mercedes AMG: din jocurile video direct in realitate!.

România Liberă România Liberă,
FOTO Supercar misterios de la Mercedes AMG: din jocurile video direct in realitate!.

Producatorul german Mercedes-Benz a transformat in realitate o masina super-sport care va aparea in noua versiune a jocului video Gran Tursimo 6. Masina va putea fi condusa de fanii marcii, pe calculator, spre sfarsitul acestui an. Mercedes AMG Vision Gran Turismo este rivalul lui BMW Vision Gran Turismo, care va aparea in acelasi joc, cu diferenta ca super-masina de la Mercedes va putea fi vazuta si in realitate la o scara 1:1. Prototipul german dispune de un puternic motor V8 de 5,5 litri, . continuă pe România Liberă

Steven Seagal adopta un maidanez din Giurgiu (VIDEO)

ActorulSteven Seagal a ajuns in Romania pentru a adopta un caine maidanez de la adapostul de caini din Calugareni, judetul Giurgiu. Toti cainii trebuie sa fie iubiti si supravegheati, a.

Femeie incendiata, in momentul in care a vrut sa aprinda focul in soba: Are arsuri pe 60% din corp (VIDEO)

O femeie de 74 de ani a fost transportata, in aceasta noapte, de urgenta cu avionul SMURD la Spitalul de Arsi din Capitala. Femeia a fost adusa din Baia Mare, dupa ce-a suferit arsuri de gradul 2 si 3. Se pare.

Temperaturi sub limita inghetului in jumatate din tara (VIDEO)

Temperaturile negative au pus stapanire sambata dimineata pe jumatate din tara. Cel mai frig, spun meterologii au fost la Miercurea Ciuc unde s-au inregistrat minus 6 grade. Meterorologii spun insa ca iarna.

Brazilia: Un barbat ingropat de viu a reusit sa iasa singur din mormant (VIDEO)

Un barbat ingropat de viu intr-un cimitir din Brazilia a fost salvat dupa ce o femeie l-a vazut incercand sa iasa din groapa de unul singur. Ofemeie care vizita mormantul unei rude a vazut ca.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )