Libnet.ro
UNICEF

19:45

Lectii de stil de la cele mai puternice femei ale lumii

Antena3 Antena3,
Lectii de stil de la cele mai puternice femei ale lumii

Aflate mereu in lumina reflectoarelor sau a paparazzilor gata sa prinda un instantaneu reusit, femeile celebre stiu cel mai bine cat de greu este sa faci fata presiunii de a arata mereu impecabil. Pentru ca reprezinta. continuă pe Antena3

Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pasapoarte din lume, trebuie sa stii ce tari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore si-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pasapoarte din lume. in clasamentul prezentatde Henley & Partners Passport Indexpe 2018, Romania intra in primele 20 [] .

Politic show: Cursa din PNL pentru europarlamentare, o afacere ntre barbati. Cine sunt cele mai cunoscute femei care vor la Bruxelles; Dragnea si-a aniversat trei ani la conducerea PSD, alaturi de Shhaideh, Stanescu si Teodorovici. Membrii partidului: Li

Popescu: E un semn foarte rau pentru Dragnea. BOR face rar astfel de gesturi. Reprezentantii Patriarhiei Bisericii Ortodoxe si cei ai Arhidiecezei Romano-Catolice au o. in ce conditii ar colabora Ponta cu PSD. Victor Ponta a afirmat, intr-o conferinta de presa, la Iasi, ca este intrebat mereu daca se intoarce in PSD, in cazul in care.

Cele mai groaznice cinci experimente pe oameni din toate timpurile: transformari chirurgicale sau otravuri care exterminau pacientii in cateva minute

Armata din mai multe state ale lumii a fost capabila de lucruri oribile de-a lungul istoriei, iar cele mai multe experimente au ramas strict secrete pana de curand. Experiementele pe oameni, adesea prizonieri de razboi, socheaza, potrivit inyminy. com.

FOTO Privelistile de vis din Retezatul Mic, paradisul alpin de la 2.000 de metri. Cum arata cele mai frumoase locuri

Retezatul Mic se numara printre cele mai spectaculoase destinatii ale iubitorilor de excursii pe munte. Traseul spre varfurile de peste 2. 000 de metri din zona sudica a Retezatului sunt accesibile si pot fi strabatute intr-o zi.

Sunt semnale tot mai puternice ca lumea se va confrunta cu o noua criza economica

Sunt semnale tot mai puternice ca lumea se va confrunta cu o noua criza economica. Deja expertii Fondului Monetar International au tras semnalul de alarma. Iar Romania nu va fi ocolita. Euro ar putea.

Cele mai fascinante palarii de la nunta Printesei Eugenie

Nunta Printesei Eugenie de ieri a fost si ocazia de a admira parada de palarii si fascinators pe carfe invitatele le-au purtat, conform codului vestimentar a astfel de manifestari ale casei regale. Iata-le pe cele mai frumoase.

incepe a doua etapa de lucrari pentru extinderea uneia dintre cele mai aglomerate strazi ale Brasovului

Lucrarile de extinderea a strazii 13 Decembrie cu inca o banda pe sens, demarate in aceasta vara, vor continua in perioada urmatoare pe portiunea dintre fostul transformator al RATBV si magazinul Lidl.

Cat se lasa bacsis in cele mai populare destinatii din lume

Legile nescrise ale bacsisurilor sunt diferite in functie de tara, de situatie si de calitatea serviciilor. Un ghid realizat de momondo indica ce procent poti sa lasi la restaurant, la hotel si la taxi in 32 de tari din lume, cele mai cautate destinatii de vacanta.

Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara in Romania sunt si in oferta eMAG. Le-am ales de-acolo sa-ti fie mai usor sa te decizi. O lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le ai.

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )