Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO O tanara de 19 ani din Puerto Rico a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume

Hotnews Hotnews,
 FOTO O tanara de 19 ani din Puerto Rico a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume

Miss Puerto Rico, Stephanie del Valle, in varsta de 19 ani, a castigat duminica titlul de Miss World 2016, in cadrul celei de-a 66-a editii a concursului desfasurat in Statele Unite, informeaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Cine este castigatoarea titlului Miss World 2016 VIDEO

O tanara de 19 ani din Puerto Rico a fost incoronata Miss World 2016 la cea de-a 66-a editie a concursului care s-a desfasurat duminica, in Statele Unite ale Americii.

Prima TV aniverseaza 19 ani: ce emisiuni si vedete au marcat istoria postului si peisajul media romanesc FOTO

Postul de televiziune Prima TV aniverseaza 19 ani de la debut, ocazie cu care se pot rememora unele dintre emisiunile care si-au pus amprenta asupra istoriei canalului, cat si a peisajului media romanesc.

Teroristul de 12 ani din Germania, prins inainte sa detoneze o bomba la un targ de Craciun

Un copil de 12 ani urma sa detoneze o bomba in Germania, in cadrul unui targ de Craciun, conform anchetatorilor germani. Copilul de 12 ani de origine irakiana planuia sa detoneze bomba in or.

Act de razbunare la Botosani: Un elev a fost batut cu bestialitate de zece bodyguarzi (VIDEO)

De la distractia in mall, a ajuns la spital. Un elev de 18 ani din Botosani a fost batut cu bestialitate de cel putin zece bodyguarzi. Prietenii tanarului, si ei elevi, au povestit cu lux de amanunte.

IMAGINI LIVE: ATENTATUL TERORIST din Germania a fost revendicat de gruparea ISIS. Un camion a intrat in multimea aflata in piata de Craciun de la Berlin. Zeci de morti si raniti. Masina are numere de inmatriculare in Polonia. Alerta sporita de securitate

Un camion a produs un accident in Piata de Craciun de la Berlin. Un sofer al camionului a fost arestat, iar cel de-al doilea a fost gasit decedat. CNN citeaza surse din politia germana care spun ca cel putin noua persoane si-au pierdut viata, alte peste 50 fiind ranite. Stire in curs de actualizare.

Comandantul parasutistilor rusi din Siria a fost ucis in circumstante necunoscute. Incidentul a fost anuntat de rusi abia dupa inmormantare

Comandantul batalionului de parasutisti trimis de Rusia in Siria, maiorul Sanal Sancirov, a fost ucis in Siria si a fost deja inhumat in regiunea sa natala - Kalmikia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )