Libnet.ro
UNICEF

17:16

Teroristul de 12 ani din Germania, prins inainte sa detoneze o bomba la un targ de Craciun

B1 B1,
Teroristul de 12 ani din Germania, prins inainte sa detoneze o bomba la un targ de Craciun

Un copil de 12 ani urma sa detoneze o bomba in Germania, in cadrul unui targ de Craciun, conform anchetatorilor germani. Copilul de 12 ani de origine irakiana planuia sa detoneze bomba in or. continuă pe B1

Romanii din Harghita nu vor avea niciun reprezentant in Parlament, pentru prima oara in ultimii 12 ani. UDMR a obtinut toate mandatele

Romanii din Harghita nu vor avea reprezentant in Parlament, pentru prima data in ultimii 12 ani.

Cum a ajuns un tata model sa-si violeze fetita de 12 ani. Sotia: Tot ce mai vreau e sa-l intreb ce-a fost in mintea lui, atat

Un barbat de 38 de ani din judetul Vaslui a fost arestat de judecatori, fiind acuzat ca si-a batjocorit fetita de 12 ani. Cazul este unul atipic spun anchetatorii, fiind vorba de o familie normala, fara probleme, tatal fiind considerat pana la comiterea faptei drept unul model.

Zeci de solicitanti de azil afgani au fost expulzati din Germania

Germania a expluzat, miercuri, un prim grup de solicitanti de azil. Cei 38 de afgani au ajuns, miercuri, in Kabul, in virtutea acordului incheiat de guvernele de la Berlin si Kabul in luna octombrie.

ATAC la un SPITAL din Germania: Doi medici AU MURIT

Doi medici au murit in urma unui atac armat, joi, la un cabinet medical din localitatea Marburg, Germania. Cadrele medicale au fost gasite decedate in interiorul cabinetului medical, situat in.

I-au declarat razboi lui Mos Craciun! O organizatie din Germania cere interzicerea si inlocuirea acestuia cu Mos Nicolae (VIDEO)

Germania si-ar putea lua in curand adio de la Mos Craciun. O organizatie locala cere interzicerea si inlocuirea acestuia cu Mos Nicolae, informeaza B1 TV. Motivul: Craciunul a devenit o sarba.

Prabusirea cu zgomot a baronului care a tinut Moldova in sah 12 ani. Cate voturi a mai primit la Iasi Gheorghe Nichita

Fostul primar al Iasiului, Gheorghe Nichita, ramas fara functie dupa ce a fost arestat preventiv in cadrul unei anchete intreprinse de DNA, a candidat la Camera Deputatilor din partea Partidului Romania Unita, dar a obtinut un scor dezastruos.

O profesoara din Vaslui a fost batuta, cu p teava peste picioare, de un copil de 12 ani. Se presupune ca elevul s-ar fi razbunat pentru notele mici obtinute la materia femeii agresate

O profesoara din Vaslui a fost batuta de un elev de clasa a VI-a cu o teava din pexal fiindca luase nota patru in teza de la disciplina Limba si Literatura Romana.

CCR a decis ca Legea privind salarizarea bugetarilor este constitutionala. Reactia lui Liviu Dragnea: Am incredere ca presdintele Iohannis va promulga actul normativ cat mai repede. Ministrul Muncii: Se omoara primi doi ani din posibila aplicare serioasa

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta, miercuri, sesizarile depuse de guvern si de Partidul National Liberal PNL) cu privire la legea care modifica ordonanta privind salarizarea bugetarilor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )