Libnet.ro
UNICEF

09:45

FOTO Telefoanele Samsung Galaxy S7 si S7 Edge, lansate oficial in Romania. Primele impresii

Hotnews Hotnews,
 FOTO Telefoanele Samsung Galaxy S7 si S7 Edge, lansate oficial in Romania. Primele impresii

Samsung a lansat oficial si in Romania, joi seara, noile sale telefoane varf de gama, modelele Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge. Desi asemanatoare in mare parte cu modele lansate anul trecut, S7 si S7 Edge vin cu cateva functii noi, o constructie rezistenta la apa si praf, o camera foto noua si cu un design imbunatatit si finisat, dar si cu posibilitatea extinderii memoriei de baza printr-un card SD. Vezi in articol cateva din primele impresii si la ce preturi se vind noile telefoane in Romania. continuă pe Hotnews

Samsung Galaxy S7 se incununeaza cu vedete cu ocazia premiilor Oscar

Samsung a fost dintotdeauna un sponsor important al premiilor Oscar. Dupa succesul enorm al faimosului selfie-tweet din 2014, Samsung a intrat anul acesta intr-un mic con de umbra. De ani intregi, faimosul producator coreean de mobile sponsorizeaza premiile Oscar. Cum acestea sunt mediatizate intens si sunt urmarite de sute de milioane de oameni din intreaga [].

Oficial: Romania-Spania pe Cluj Arena

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a anuntat marti ca amicalul Romania-Spania se va juca in cele din urma pe Cluj Arena, dupa ce primarul intermar al Bucurestiului, Razvan Sava, a refuzat inca o data sa redeschida Arena Nationala din Bucuresti la solicitarea inaintatata de FRF.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.199 seconds )