Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy S7 se incununeaza cu vedete cu ocazia premiilor Oscar

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S7 se incununeaza cu vedete cu ocazia premiilor Oscar

Samsung a fost dintotdeauna un sponsor important al premiilor Oscar. Dupa succesul enorm al faimosului selfie-tweet din 2014, Samsung a intrat anul acesta intr-un mic con de umbra. De ani intregi, faimosul producator coreean de mobile sponsorizeaza premiile Oscar. Cum acestea sunt mediatizate intens si sunt urmarite de sute de milioane de oameni din intreaga []. continuă pe Playtech

FOTO: Sapte momente memorabile la cea de-a 88-a editie a Galei Premiilor Oscar

In acest an la cea de-a 88-a editie a Galei Premiilor Oscar au fost cateva adevarate surprize si cateva momente memorabile, incepand cu monologul plin de duh rostit de Chris Rock in deschidere, pana la decernarea, in cele din urma, a unei statuete lui Leonardo DiCaprio, scrie ABC.

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

Gala Premiilor Oscar: Alicia Vikander si Mark Rylance - cei mai buni actori in roluri secundare

Cea de-a 88-a gala a premiilor Oscar se desfasoara luni dimineata, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood. Evenimentul este prezentat de actorul de comedie Chris Rock si a inceput la ora 3:00 ora Romaniei). Vezi in articol lista castigatorilor.

FOTO: Castigatorii premiilor Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor in rol principal

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc, duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Cum arata lenjeria armura, secretul trupurilor zvelte ale actritelor care participa la decernarea Premiilor Oscar

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, ajunsa la editia cu numarul 88, este o ocazie perfecta pentru cele mai cunoscute dive de la Hollywood sa isi etaleze tinutele si bijuteriile. Secretul infatisarii fara cusur se gaseste, insa, pe sub hainele vedetelor.

Castigatorii premiilor Oscar 2016

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Casele de pariuri stiu cine sunt castigatorii premiilor Oscar

Editia cu numarul 88 a premiilor Oscar va avea loc duminica, 28 februarie, la Los Angeles.

Cele mai frumoase bijuterii purtate de vedete la premiile Oscar

Gala premiilor Oscar, eveniment transmis live in peste doua sute de tari, este cel mai bun prilej pentru parada celor mai scumpe bijuterii din lume, nu doar a rochiilor marilor case de moda. Vedetele sunt rasfatate in fiecare an, avand posibilitatea sa poarte diamante de milioane de dolari, unele apartinand unor vedete precum Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor.

Levente Molnar, dupa decernarea premiilor Oscar: Tin sa specific ca nu am devenit un actor mai bun peste noapte

Actorul Levente Molnar a declarat, luni, ca spera sa reuseasca sa isi pastreze viata privata, dupa ce filmul Son of Saul, in care a jucat rolul secundar, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film intr-o limba straina, la a 88-a editie a premiilor Academiei Americane de Film.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )