Libnet.ro
UNICEF

07:45

Semnaturile istoriei. Cui crezi ca apartine cel mai scump autograf ?

Antena3 Antena3,
Semnaturile istoriei. Cui crezi ca apartine cel mai scump autograf ?

Cel mai scump autograf din toate timpurile, apartinand unui om politic, este cel al liderului Partidului Social Democrat Bolsevic, Vladimir Lenin. Potrivit unui studiu condus de un magazin online, care. continuă pe Antena3

97.000 de euro la INSEAD, cel mai scump Master in Administrarea Afacerilor

Cu taxe universitare de zeci de mii de euro, cele mai scumpe masterate din lume sunt cele in administrarea afacerilor, organizate de institutii de elita precum London Business School, INSEAD sau Scoala de management de la Universitatea Politehnica din Milan. Marti seara, adevarul. ro a avut ocazia sa stea de vorba cu cativa reprezentanti, cu absolventi si tineri din mediul de afaceri, care au fost prezenti la targul QS MBA Tour din Bucuresti.

Un barbat a fost gasit MORT langa cel mai nou mall din Bucuresti.

Un barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit mort pe strada langa cel mai nou mall din Capitala, situat in cartierul Floreasca. Cadavrul a fost gasit marti, in jurul orei 12. Un trecator a sunat la 112. Potrivit Politiei Capitalei, barbatul prezinta urme de violenta. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist.

Raportul publicat AZI la Washington care priveste tara noastra. Romania, pe locul 73 in topul statelor unde e cel mai usor sa faci afaceri

Romania si-a mentinut locul 73 din 189 de tari in ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri, potrivit celei mai recente editii a raportului Doing Business, elaborat de Banca Mondiala BM) si.

Taxele ne omoara: firmele romanesti au cel mai mare numar de plati din UE

In zona taxelor, firmele din Romania au cel mai mare numar de plati din UE, respectiv 39 pe an, si au nevoie de 200 de ore pentru a se achita de aceste obligatii, cu o rata totala de taxare de 42,9% din profit.

Romania ocupa locul 73 ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri

Raportul Doing Business 2014, elaborat de Banca Mondiala BM) arata ca tara nostra si-a mentinut locul 73 din 189 de tari in ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri, potrivit surselor de presa.

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit in orasul sau natal (FOTO)

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit duminica, in orasul sau natal, Mardin, din sud-estul Turciei, informeaza The Mirror. Sultan Kosen 31 de ani), care are o inaltime de 2,51 metri, s-a casatorit.

Operatorii de cablu sunt cel mai profitabili jucatori din industria de media si divertisment

Segmentul operatorilor de cablu este cel mai profitabil din industria de media si divertisment, cu o marja a profitului de 41%, potrivit raportului Spotlight on Profitable Growth: Media and Entertainment, realizat de compania de consultanta.

Telefonica vrea sa vanda divizia din Cehia catre PPF, fond detinut de cel mai bogat ceh

Grupul spaniol Telefonica SA se apropie de un acord privind vanzarea diviziei din Cehia, cel mai mare operator din statul central-european, catre fondul PPF Group, controlat de miliardarul Petr Kellner, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate.

Forbes: Gruia Stoica, premiu pentru cel mai dinamic om de afaceri

Presedintele Grampet Group, Gruia Stoica, a primit din partea Forbes premiul Cel mai dinamic om de afaceri, dupa ce compania pe care o conduce, Grampet Group, a participat la nu mai putin de patru privatizari.

Tom Hanks a fost numit cel mai simpatic barbat de la Hollywood

Tom Hanks este recunoscut pentru firea lui amabila, fiind ales cea mai de incredere persoana din America. Acum, actorul si-a mai castigat o titulatura care ii contureaza adevarata personalitate, aceea de cel mai simpatic barbat de la Hollywood, scrie Huffington Post.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )