Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO Top 2012: Orasele cu cea mai buna infrastructura din lume.

România Liberă România Liberă,
FOTO Top 2012: Orasele cu cea mai buna infrastructura din lume.

Centrele europene domina din nou clasamentul oraselor cu cea mai buna infrastructura din lume, dupa cum reiese din ultimul studiu realizat de compania de consultanta Mercer in 2012. Cu toate acestea, pe primul loc in top se afla orasul Singapore. Infrastructura din orasele germane si daneze este printre cele mai bune din lume, datorita facilitatilor din aeroporturi, gradului de conectivitate international si local, precum si datorita unui standard ridicat al serviciilor publice, a declarat . continuă pe România Liberă

Bucurestiul, pozitia 107 in clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate de vietii

Viena ocupa primul loc in clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate de vietii din lume, conform Sondajului privind calitatea vietii efectuat anul acesta de Mercer, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Bucurestiul, pozitia 107 in clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate de vietii

Viena ocupa primul loc in clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate de vietii din lume, conform Sondajului privind calitatea vietii efectuat anul acesta de Mercer, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Kate Middleton este insarcinata! Cea mai buna veste pentru Casa Regala

Cuplul regal format din printul William si ducesa de Cambridge asteapta un copil, informeaza CNN. Anuntul a fost facut astazi, dupa ce Catherine, in varsta de 30 de ani, a fost dusa la Spitalul King Edward.

Mark Gitenstein: Politia Romana este foarte buna si devine din ce in ce mai buna.

Politia Romana este foarte buna si devine din ce in ce mai buna, a declarat, marti, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein, potrivit Agerpres. Oficialul american a participat, la Palatul Parlamentului, la inaugurarea de catre Centrul Sud-Est European de Aplicare a Legii SELEC) a Centrului de Training si Conferinte, unde politisti si oficiali ai statelor membre SELEC vor veni pentru a dezbate teme legate de crima organizata si pentru a face schimb de informatii. Romania are .

Nancy Huston, castigatoarea premiului pentru cea mai proasta scena de sex din literatura. Afla cu ce pasaj!

Scriitoarea canadiana Nancy Huston a primit, marti seara, premiul pentru cea mai proasta scena de sex din literatura pentru anul 2012, cu un pasaj din romanul Infrared, scrie latimes. com. Concursul Bad Sex.

Cea mai recenta capsula a timpului a fost lansata in spatiu

The Last Pictures este ultima capsula a timpului ce va putea fi folosita, de civilizatii viitoare, ca o poarta spre trecutul istoric al omenirii. Cu toate ca ideea de capsula a timpului este departe de a fi noua, prea putine astfel de dispozitive au fost lansate in spatiu. Last Pictures, proiectul lui Trevo Paglen, este una dintre exceptii. O colectie de 100 de imagini alb/negru au fost adunate intr-o compilatie menita sa sintetizeze impactul cultural al rasei umane. Inainte de .

Semnal de alarma! Cea mai mica republica independenta din lume, pe cale de disparitie din cauza incalzirii globale

Nivelul tot mai ridicat al apelor oceanelor si incalzirea globala reprezinta pericole reale pentru Nauru, cea mai mica republica independenta din lume, informeaza CNN. inainte, schimbarile climatice erau.

Cea mai in varsta persoana a omenirii a murit.

Cea mai in varsta persoana a omenirii - inregistrata ca atare in Cartea Recordurilor -, Besse Cooper, a murit marti, la varsta de 116 ani, la Monroe Georgia, sud-estul Statelor Unite) , a anuntat fiul sau la CNN, potrivit Agerpres. A avut o viata lunga si placuta si s-a stins in liniste, a spus Sidney, citat de AFP. Cartea Recordurilor a inregistrat-o ca pe cea mai in varsta persoana a omenirii in ianuarie 2011. Se nascuse pe 26 august 1896 in Tennessee. Cand era intrebata care este .

O vasluianca de 23 de ani, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania

O vasluianca in varsta de 23 de ani a devenit cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania, transmite Mediafax. Roxana Andreea Macsim a reusit sa obtina cea mai mare nota la examenul.

Cea mai inalta instanta religioasa, ii cere presedintelui Morsi sa renunte la puterile exceptionale pe care si le-a arogat

Institutul egiptean Al-Azhar, cea mai inalta autoritate a islamului sunit, i-a cerut astazi presedintelui Mohamed Morsi sa-si suspende puterile exceptionale pe care si le-a arogat, in conditiile in care armata i-a somat pe manifestantii anti-prezidentiali sa paraseasca zona palatului prezidential pana la ora 15:00 GMT, scrie AFP, potrivit surselor de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )