Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTO Topul celor mai scumpe imobile scose la vanzare in Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Topul celor mai scumpe imobile scose la vanzare in Romania

Cele mai scumpe imobile scoase spre vanzare in Romania sunt in Bucuresti, respectiv un palat de 38 de camere situat in apropiere de sediul Bancii Nationale a Romaniei, la un pret 7,5 milioane de euro, si o vila din zona Piata Romana, pentru care proprietarul cere 7 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Spania, cea mai valoroasa echipa de la Mondiale. Topul celor mai scumpe nationale participante la turneul final

Campioana mondial en-titre, Spania, conduce detasat in topul celor mai scumpe nationale care vor participa la Cupa Mondiala, competitie care va debuta joi, la Sao Paolo cu partida Brazilia-Croatia ora 23, ora Romaniei).

FOTO Topul celor mai atractive parcuri de distractii din lume

Parcurile de distractii din intreaga lume au inregistrat in ultima perioada de noi recorduri de turisti, peste 200 de milioane de persoane vizitand primele 25 de astfel de parcuri, ca importanta, numai in anul 2013, topul zece fiind ocupat de imperiul Disney.

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un paalt de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare.

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un palat de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare.

FOTO Parcul Nicolae Romanescu ocupa locul patru in topul celor mai bune locuri de vizitat din lume

Parcul Nicolae Romanescu este prezent in topul celor mai uimitoare locuri de vizitat din lume si a fost situat de topdreamer. com pe locul patru.

Cine conduce Hollywood-ul: topul celor mai puternice femei

Cine conduce lumea? Aceste femei! Publicatia US Weekly a intocmit topul celor mai puternice femei din lume, printre acestea numarandu-se nume precum Angelina Jolie, Beyonce si Oprah Winfrey, personalitati care si-au meritat locul in clasament prin prisma incasarilor pe care le-au adus la box office, a trofeelor si distinctiilor primite sau a personalitatii si puterii de a construi un imperiu in afaceri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )