Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un paalt de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un palat de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare.

FOTO Topul celor mai scumpe imobile scose la vanzare in Romania

Cele mai scumpe imobile scoase spre vanzare in Romania sunt in Bucuresti, respectiv un palat de 38 de camere situat in apropiere de sediul Bancii Nationale a Romaniei, la un pret 7,5 milioane de euro, si o vila din zona Piata Romana, pentru care proprietarul cere 7 milioane de euro.

Cele mai frumoase plaje din lume

Care sunt cele mai frumoase plaje din lume? La inceputul sezonului estival postul american de televiziune CNN a realizat un top al celor mai spetaculoase locuri din lume aflate pe tarmul marilor si oceanelor.

Cel mai scump imobil din Romania

Cel mai scump imobil scos la vanzare in Romania costa 7,5 milioane de euro. Este vorba despre un palat cu 38 de camere situat in Bucuresti, in apropierea sediului central al Bancii Nationale.

Top 15 cele mai frumoase locuri din lume! Trebuie sa le vezi macar o data in viata!

De la celebra Sagrada Familia Barcelona) sau Dunele Lencois Brazilia) si pana la Atlantic Ocean Road Norvegia) ori Pongua Falls Vietnam), iata 15 dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant, pe care cu siguranta merita sa le vezi cu ochii tai macar o data in viata!.

Faze Tari: Coincidenta sau mana destinului? Doi soti au murit dupa ce masinile pe care le conduceau s-au ciocnit; Uite cum se apara londonezii de boschetari; Ireal! Acestea sunt cele mai mari buze din lume

Pornostudenta a terminat sefa de promotie. E inteligenta, frumoasa si joaca in filme pentru adulti! Tasha Reign, de 25 de ani, a absolvit cu brio Facultatea. Cel mai batran barbat din lume a murit! Avea 111 ani!Alexander Imich, expert in stiinte paranormale, a murit la varsta de 111 ani. Era cel mai batran.

Simona Halep, pe locul 2 in topul tenismenilor romani cu cele mai mari castiguri din premii

Simona Halep, noul numar 3 mondial, a adunat 4,56 milioane dolari numai din premii oferite la turneele de tenis. Ea se afla pe locul al doilea, dupa Andrei Pavel, care a totalizat 5,225 milioane dolari in toata cariera sa.

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii de turism din Romania

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii din Romania, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, dupa ce in ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborat acum pe locul 3 si.

Faze tari: S-a imbatat pana nu a mai stiut de ea si a adormit pe sinele de tren; Imagini rare din cele mai importante evenimente din lume. Aici s-a scris istoria; Dovada ca uneori cimpanzeii sunt mai inteligenti decat oamenii

A stat sase ore cu mana in WC. Un barbat din Jianyang, privincia chineza Sichuan, a trecut prin clipe pline de agonie dupa ce bratul i-a ramas blocat intr-o toaleta. Cele mai bizare torturi realizate vreodata. Poftiti la o masa sangeroasa. Pentru ca au o imaginatie bogata, unii cofetari au facut haz de necaz.

Municipalitatea trebuie se elibereze cele mai importante piete din Baia Mare. Curtea de Apel Cluj a dat dreptate fostilor administratori

Daca in luna octombrie a anului trecut Primaria Baia Mare ocupa pietele Albina si Izvoarele pentru renovarea si modernizarea lor, Curtea de Apel Cluj a dat dreptate de aceasta data fostului administrator al pietelor. Astfel, municipalitatea trebuie sa elibereze cele doua piete, pentru ca fostii proprietari sa-si revendice cele doua spatii.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )