Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO Topul golgheterilor din istoria Cupei Mondiale. Cel mai eficient, din Ungaria!

România Liberă România Liberă,
FOTO Topul golgheterilor din istoria Cupei Mondiale. Cel mai eficient, din Ungaria!

Cupa Mondiala din Brazilia, desfasurata intre 12 iunie - 13 iulie, este editia cu numarul 20 al celui mai ravnit trofeu fotbalistic din lume. Cele douazeci de editii pot fi rezumate prin fotbalul, jucat la cel mai inalt nivel sau p . continuă pe România Liberă

TOP 10: Cei mai importanti fotbalisti din istoria Cupei Mondiale

Pele este cel mai bun fotbalist din istorie si omul de aur de la Cupa Mondiala. Asta au decis specialistii din fotbal si fostii jucatori care au intocmit un Top 100 al celor mai importanti juicatori de la Cupa Mondiala. Gica hagi si Gica Popescu sunt si ei in top- Hagi pe 61, Popescu pe 76. Cei mai buni din toate timpurile sunt primii zece.

Australia ar putea inlocui Qatarul in organizarea Cupei Mondiale din 2022

Recentele acuzatii de coruptie din cadrul FIFA ridica mari semne de intrebare cu privire la organizarea turneului final al Cupei Mondiale din 2022 in Qatar.

David Villa, cel mai bun golgheter din istoria Spaniei, paraseste Europa

David Villa, cel mai bun marcator din istoria nationalei Spaniei, a anuntat ca se va desparti de culbul Atletico Madrid, alaturi de care a castigat campionatul Spaniei si a jucat finala Ligii Campionilor in sezonul 2013-2014.

BRD preia prima pozitie in topul randamentelor din BET

Actiunile BRD au urcat cu 8,64%, in perioada 28 aprilie - 28 mai, raportat la moneda euro, ocupand prima pozitie in topul randamentelor oferite de actiunile din indicele BET.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )