Libnet.ro
UNICEF

11:45

IN PERIOADA DE IARNA: Romania are cea mai mare crestere a turismului din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PERIOADA DE IARNA: Romania are cea mai mare crestere a turismului din UE

Tara noastra inregistreaza, in perioada de iarna, cea mai mare rata de crestere a turismului fata de majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate, luni, de Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate un pacat care ne stapaneste cine stie de cand si sa punem in locul lui o virtute.

Presedintele Frantei si cel al Egiptului indeamna la cea mai mare retinere in fata riscului unei escaladari militare in Libia

Presedintii francez Emmanuel Macron si egiptean Abdel Fattah el-Sisi au discutat la telefon despre riscurile unei escaladari militare in Libia si au indemnat toti actorii internationali si libieni . ) la cea mai mare retinere, a anuntat luni presedintia franceza, relateaza AFP.

WTA: Esecul Simonei Halep din finala Roland Garros 2017 (vs Jelena Ostapenko), a treia cea mai mare surpriza a deceniului

Esecul Simonei Halep din finala Roland Garros 2017, contra letonei Jelena Ostapenko, a fost desemnat de catre WTA a treia cea mai mare surpriza a deceniului.

Business report: Criza fortei de munca, cea mai mare provocare din 2020 pentru mediul de afaceri din Romania; Afacere romaneasca: Electrica primeste mai mult de jumatate din energia hidro, cea mai ieftina din tara, pentru consumul reglementat; Romania se

Europenii schimba avionul cu trenul, ca sa salveze planeta. Tot mai multe tari extind reteaua de trenuri de noapte, ca urmare a cererii masive. Un absolvent de ASE si-a lasat afacerea din Bucuresti si a mers la sat ca sa aduca legume bio in supermarketuri. Povestea lui Tudor Stanciu, oraseanul care planteaza craite langa cultura de varza bio.

Moldovenii vor in Uniunea Europeana, dar au cea mai mare incredere in Putin si in Dodon

Aproape 60 la suta dintre cetatenii Republicii Moldova ar opta, in cazul unui eventual referendum, pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana, dar il crediteaza pe pro-rusul Igor Dodon cu cele mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2020, potrivit Deutsche Welle. La capitolul incredere in liderii straini, moldovenii l-au propulsat pe prima pozitie pe presedintele rus, Vladimir Putin.

Prognoza meteo pentru weekend: Vreme rece, lapovita sau ninsoare in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii anunta vreme mai rece in acest weekend, in tara si in Capitala. Lapovita si ninsoarea sunt asteptate in majoritatea tarii in acest sfarsit de saptamana, care vor fi insotite de viscol si vant puternic, transmite Mediafax. Cod galben de ninsori si viscol la munte si in zona Moldovei, pana duminica seara .

Romania, pe primul loc in UE in privinta cresterii numarului celor care fac turism iarna

In sezonul de iarna 2018-2019Romania inregistreaza cea mai mare crestere din Uniunea europeana din punct de vedere al numarului noptilor petrecute in hoteluri si alte facilitati de cazare in sezonul de iarna 2018-2019, arata datele publicate luni de Eurostat.

Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D. Castiga peste 10.000 de euro lunar

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai indragite. insa cea mai apreciata si populara celebritate are o emisiune de mari audiente si castiga si o suma frumusica. Despre cine este vorba? Vedeta de la Kanal D cu cele mai mari venituri Emisiunea Teo Show difuzata pe postul de televiziune Kanal .

Cel mai mare impostor din fotbalul mondial: Povestea jucatorului care a pacalit patru cluburi pe trei continente

Olandezul Bernio Vehagen 25 de ani) are profil pe cel mai mare site de transferuri din lume, are un CV care cuprinde formatii decente, e prezentat mijlocas de banda de meserie, dar are si o mare problema: n-a jucat nicaieri!.

Migrena este a treia cea mai raspandita afectiune din lume. Ce rol are cafeaua in declansarea durerilor de cap

Afectand peste un miliard de adulti la nivel mondial, migrena este a treia boala cea mai raspandita din lume. Cercetatorii au constatat ca trei portii sau mai multe de bauturi cofeinizate reprezinta un potential declansator al migrenei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )