Libnet.ro
UNICEF

08:45

FOTO Una dintre cele mai frumoase actrite, surprinsa de paparazzi fara machiaj. Vezi cum arata.

România Liberă România Liberă,
FOTO Una dintre cele mai frumoase actrite, surprinsa de paparazzi fara machiaj. Vezi cum arata.

Una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Mila Kunis, a fost surprinsa de paparazzi fara machiaj in timpul unei plimbari de dimineata cu iubitul ei si cainele. Mila Kunis si Ashton Kutcher formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz si sunt urmariti de paparazzi in fiecare zi. Cu toate acestea, in afara platourilor de filmare, cei doi actori arata ca doi oameni obisnuiti si au activitati normale pentru orice cuplu. Citesti si FOTO Frumusete naturala sau Photoshop: . continuă pe România Liberă

Vezi una dintre cele mai frumoase cereri in casatorie

Un american a reusit sa creeze un material video inedit prin intermediul caruia a cerut-o in casatorie pe iubita sa. Eliu Hernandez a contopit nu mai putin de 800 de fotografii pentru a realiza filmuletul.

FOTO: TOP 10 cele mai bune JOCURI VIDEO din 2012.

Universul jocurilor video reprezinta fieful extremelor. Pe de o parte, exista vechea garda care produce blockbustere de succes mondial, iar, pe de alta parte, exista comunitatea infloritoare a dezvoltatorilor independenti care se afla, permanent, in cautarea audientei, conform AP, citat de businessinsider. com. Citeste si FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti? Liderii de piata sunt ingrijorati. Trendurile se schimba, jocurile de pe retelele de .

FOTO Top 10 cele mai cautate retete de mancare pe Google in 2012.

In 2012, cautarile efectuate de romani pe Google arata interesul in crestere pentru divertisment, personalitati, fotbal, dar si curiozitati legate de cum se pegatesc diverse feluri de mancare, releva traditionalul top Zeitgeist publicat de compania Google la sfarsit de an. Mancarea preferata a romanilor, asa cum reiese din cautari, este salamul de biscuiti. Ciorba de perisoare si pizza se afla, de asemenea, printre mancarurile preferate ale romanilor. Vizualizati galeria foto de mai sus pentru .

Petre Roman castiga mandatul de deputat

Gheorghe Ialomitianu, singurul reprezentant din Brasov al Aliantei care va ajunge in Parlament Fostul premier Petre Roman a castigat un mandat de parlamentar in Brasov, cu un procent de 54,7 la suta, fiind insa unul dintre cele mai slabe rezultate obtinute de candidatii USL in judet, potrivit rezultatelor finale prezentate de Biroul Electoral Judetean.

Traditia celor trei targuri de Craciun a renascut la Cluj.

Dulciuri preparate dupa retete vechi de sute de ani, dar si obiecte de artizanat sunt atractiile targurilor din Cluj. Una dintre cele mai frumoase traditii austriece, de inspiratie vieneza, renaste la Cluj. Este vorba de organizarea unor targuri de Craciun, dedicate artizanilor, artistilor si mestesugarilor locali. Acestia ofera o imensa varietate de produse alimentare, de la fructe confiate in miere de albine, pana la ciocolata ori mere glazurate. De asemenea, cumparatorii pot gasi camasi .

Caru' cu Vedete: Imagini socante cu Oana Zavoranu pe targa! E mai mult moarta decat vie; Ruby si testul de sarcina! Finalul la care nu te asteptai! Ar fi trebuit sa-i faci sex oral; Andreea Esca si-a etalat sanii la pupitrul stirilor

Tragedie in lumea muzicala! Una dintre cele mai iubite cantarete a murit intr-un accident aviatic. Cantareata Jenni Rivera a murit duminica, dupa ce. Dan Bittman nu-si mai ascunde operatia la gat: Astept sa vad rezultatele. Acum, rezultatul e ca traiesc. Solistul trupei Holograf a aparut la editia din.

Nicole Scherzinger: imi place machiajul cat mai natural

Este considerata una dintre cele mai sexy vedete, iar Nicole Scherzinger confirma inca o data ca este.

Tom Cruise s-a iubit cu Cher! Iata topul celor mai ciudate cupluri din showbiz!

Daca in jurul divorturilor din 2012 s-a facut mult tam-tam, nici noile cupluri formate in 2012 n-au trecut neobservate. Iata cateva dintre cele mai surprinzatoare cupluri ale anului 2012, dar si din toate timpurile. Stiati, de exemplu, ca Tom Cruise si Cher au fost, la un moment dat, iubiti? Continue reading .

Cinci membri CNA ii scriu lui Ponta: Se exercita presiuni politice asupra CNA. Membrii propusi de PSD, PNL si PRM voteaza de obicei sanctiunile cele mai mici pentru OTV

Cinci membri CNA i-au transmis, joi, o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta, in care se refera la declaratia acestuia de luni, cand el a spus ca va cere CNA sa aplice legea pentru toata lumea, in conditiile in care o singura televiziune a incalcat toate regulile, ceea ce ar denota un regim juridic discretionar. Cei cinci - Ioan Onisei, Narcisa Iorga, Gelu Trandafir, Mircea Deaca si Valentin Jucan - arata in scrisoare ca se exercita presiuni politice cu privire la activitatea CNA si exemplifica, printr-un tabel, ca membrii CNA care au votat de cele mai multe ori pentru sanctiunile cele mai mici in cazul OTV - n. red. ) sunt tocmai aceia propusi in CNA de PSD, PNL si PRM.

Google: Whitney Houston si Gangnam style, cele mai cautate subiecte in 2012

Decesul cantaretei americane Whitney Houston, dansul din videoclipul piesei Gangnam Style si uraganul Sandy au fost cele mai cautate subiecte pe Google in acest an, anunta compania, potrivit Bloomberg. La.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )