Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google: Whitney Houston si Gangnam style, cele mai cautate subiecte in 2012

B1 B1,
Google: Whitney Houston si Gangnam style, cele mai cautate subiecte in 2012

Decesul cantaretei americane Whitney Houston, dansul din videoclipul piesei Gangnam Style si uraganul Sandy au fost cele mai cautate subiecte pe Google in acest an, anunta compania, potrivit Bloomberg. La. continuă pe B1

TOP cele mai cautate cuvinte pe Google. Vezi care sunt.

Compania Google Romania a realizat celebrul top anual al celor mai cautate cuvinte de internauti. Topul, cunoscut ca Zeitgest spirit al vremurilor), arata care sunt tendintele bazate pe cautari efectuate in Romania in anul 2012. Astfel, cea mai mare crestere in cautari, comparativ cu anul 2011, a fost inregistrata de Creative Monkeyz, urmata de interesul, in continuare crescut, pentru rezultatele la bacalaureat. In topul cautarilor cu cel mai mare volum in 2012 s-au aflat jocurile si .

FOTO Top 10 cele mai cautate retete de mancare pe Google in 2012.

In 2012, cautarile efectuate de romani pe Google arata interesul in crestere pentru divertisment, personalitati, fotbal, dar si curiozitati legate de cum se pegatesc diverse feluri de mancare, releva traditionalul top Zeitgeist publicat de compania Google la sfarsit de an. Mancarea preferata a romanilor, asa cum reiese din cautari, este salamul de biscuiti. Ciorba de perisoare si pizza se afla, de asemenea, printre mancarurile preferate ale romanilor. Vizualizati galeria foto de mai sus pentru .

Gangnam Style are si o varianta de iarna. Asculta aici un colind de exceptie

Psy, autorul febrei Gangnam Style, a intrat in spiritul sarbatorilor. Rapperul sud-coreean a dat startul la dans cu un colind in stilul Gangnam. Acordurile piesei originale au fost combinate cu melodia Last.

Cele mai neasteptate detalii despre masturbare

Cu totii stim cate ceva despre masturbare. Site-ul Cracked. com ne dezvaluie, insa, cele mai neasteptate amanunte pe care nu le stim despre o activitate atat de cunoscuta si raspandita in randul oamenilor: Masturbarea.

Albul, negrul si argintiul, cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in 2012

Cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in anul 2012, sunt, la nivel mondial, albul, negrul si argintiul, potrivit producatorului de vopsele DuPont. Cei care s-au incadrat in tendinta globala .

Petre Roman castiga mandatul de deputat, dar cu unul dintre cele mai slabe rezultate USL la Brasov

Fostul premier Petre Roman a castigat un mandat de parlamentar in Brasov, cu 54,7%, fiind insa unul dintre cele mai slabe rezultate obtinute de candidatii USL in judet, potrivit rezultatelor finale prezentate.

Albul, negrul si argintiul au fost cele mai populare culori pe masini in 2012 - studiu

Albul, negrul si argintiul au fost cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in 2012, la nivel mondial. Europenii s-au incadrat in tendinta globala, cei mai multi 24%) preferand vopsea alba sau alba perlata pentru automobile, depasind optiunile pentru negru 23%), vopsea ce ramane totusi pe pozitia a doua, se arata in deja celebrul studiu de popularitate al culorilor, realizat de producatorul de vopsele DuPont.

Seful Politiei Romane, despre incidentele pe timpul votului: Cele mai multe au fost in Bucuresti, Buzau si Olt

Seful Politiei Romane, chestorul-sef Petre Toba, a precizat, duminica dupa-amiaza, in cadrul unei videoconferinte care a avut loc la sediul MAI, ca cele mai multe incidente inregistrate pe timpul votului au.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: 41 de contraventii inregistrate pana la ora 17:00, cele mai ...

Un numar de 370 de sesizari privind scrutinul electoral de duminica, respectiv 183 in mediul urban si 187 in rural, au fost primite, pana la ora 17. 00, de reprezentantii MAI, 41 dintre acestea fiind pentru contraventii, cele mai multe in judetele Dambovita si Gorj, informeaza MAI, potrivit Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut .

ALEGERI PARLAMENTARE. Cele mai recente REZULTATE PARTIALE publicate de CCSB

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )