Libnet.ro
UNICEF

10:45

FOTO Una dintre cele mai mari firme de proiectare din tara, implicata de 4 ani in razboiul juridic dintre doi vecini

Adevărul Adevărul,
FOTO Una dintre cele mai mari firme de proiectare din tara, implicata de 4 ani in razboiul juridic dintre doi vecini

Una dintre cele mai importante firme de proiectare din Cluj si din tara, SC Bogart Construct, este implicata intr-un adevarat razboi juridic dintre doua familii din Cluj-Napoca, concretizat in 4 ani de procese civile si plangeri penale facute de o parte si de alta. continuă pe Adevărul

Radu Tudor: Aceasta este una dintre cele mai ample operatiuni fakenews generate de Rusia

Stiu ca Facebook, spre deosebire de Twitter sau alte instrumente de comunicaresocializare, aduna la un loc mai multe persoane manipulatemanipulabile.

Coronavirus in Romania: Comuna in care primaria si scoala s-au mutat in online, iar locuitorii au un aprozar virtual Primar Ciugud: Digitalizarea nu e un moft, e o necesitate

Comuna Ciugud din Alba este una dintre cele mai digitalizate si mai bogate din Romania, majoritatea investitiilor fiind facute pe fonduri europene. in fata coronavirusului, Primaria si-a mutat toata activitatea in online, mai putin emiterea documentelor de stare civila, sedintele Consiliului Local au loc online, iar orele pentru clasele V-VIII se tin pe o platforma electronica. Administratia locala va deschide maine chiar un aprozar virtual, unde producatorii locali pot sa-si vanda produsele, ca sa fie cat mai putin afectati in aceasta perioada, iar cetatenii sa poata cumpara produse proaspete.

10 ani de la inaugurarea unuia dintre cele mai mari observatoare publice si educationale din Romania

Pe 25 martie 2020 se implinesc 10 ani de la deschiderea oficiala a Observatorului Astronomic al Complexului Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati, un moment important pentru astronomia romaneasca, deoarece, in acel moment era inaugurat cel mai mare observator public si educational din Romania.

Parteneriat intre Ministerul Sanatatii si unul dintre cei mai mari retaileri din tara, pentru asigurarea alimentelor in spitalele care trateaza pacienti cu Codiv-19

Ministerul Sanatatii impreuna cu unul dintre cei mai mari retaileri din Romania vorasiguraalimente pentru spitalele din tara, aflate in prima linie in lupta cu Covid-19. La recomandarea.

Parteneriat intre Ministerul Sanatatii si unul dintre cei mai mari retaileri din tara, pentru asigurarea alimentelor in spitalele care trateaza pacienti cu COVID-19

Ministerul Sanatatii impreuna cu unul dintre cei mai mari retaileri din Romania vorasiguraalimente pentru spitalele din tara, aflate in prima linie in lupta cu Covid-19. La recomandarea.

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

Topul fotbalistilor cu cele mai mari venituri, dominat de Messi

Lionel Messi, starul echipei FC Barcelona si al selectionatei Argentinei, ramane fotbalistul cu cele.

Solutia unui milionar roman pentru depasirea crizei economice: Taiati pensii speciale, dati pauza de trei luni clericilor bisericii, reduceti salariile nesimtite

Milionarul banatean Romeo Dunca, cel care a infiintat una dintre cele mai mari firme de transport din Romania, lanseaza un avertisment dur pentru perioada care urmeaza.

FOTO Cureaua, accesoriul-vedeta care transforma orice tinuta intr-una sexi: cele mai inspirate combinatii

Cureaua este un accesoriu vestimentar practic, dar cu veleitatiestetice care pot fi exploatate din plin de creatorii de moda si de stilisti, iar anul acesta, cureaua se bucura de o popularitate aparte.

Spania, unul dintre cele mai afectate state de COVID-19, introducea primele restrictii in 14 martie, desi inregistra decese din 6 martie. Pe 8 martie, in Madrid era organizat un mars cu 120.000 de oameni (FOTO, VIDEO)

Spania resimte din plin pandemia de COVID-19, fiind al doilea stat european si al patrulea de pe glob la nivel de decese inregistrate, cu aproape 3. 000 de pacienti care si-au gasit sfarsitul in spitalele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )