Libnet.ro
UNICEF

20:45

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

Playtech Playtech,
Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie . continuă pe Playtech

A murit cantaretul Kenny Rogers. Cum s-a stins unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor

Unul dintre cei mai mari cantareti de muzica country s-a stins din viata. Acesta a murit la varsta de 81 de ani, arata Variety. Iata anuntul familiei si cum va avea loc inmormantarea! Kenny Rogers a murit! Cum s-a stins cantaretul de muzica country Legendarul cantaret de muzica country a murit acasa. Rogers a dominat .

NFL: Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a schimbat echipa dupa 20 de sezoane

Tom Brady, considerat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a semnat cu Tampa Bay Buccaneers, dupa 20 de sezoane petrecute la New England Patriots.

FOTO Bate vantul la Iulius Mall, unul din cele mai indragite locuri derelaxare dinTimisoara. Oamenii au inteles pericolele coronavirusului

Iulius Mall, unul din cele mai indragite locuri de loisir din oras, era inca vizitat de multi, astazi a avut o imagine dezolanta. Mall-ul a fost pur si simplu gol.

Coronavirus in Romania: Comuna in care primaria si scoala s-au mutat in online, iar locuitorii au un aprozar virtual Primar Ciugud: Digitalizarea nu e un moft, e o necesitate

Comuna Ciugud din Alba este una dintre cele mai digitalizate si mai bogate din Romania, majoritatea investitiilor fiind facute pe fonduri europene. in fata coronavirusului, Primaria si-a mutat toata activitatea in online, mai putin emiterea documentelor de stare civila, sedintele Consiliului Local au loc online, iar orele pentru clasele V-VIII se tin pe o platforma electronica. Administratia locala va deschide maine chiar un aprozar virtual, unde producatorii locali pot sa-si vanda produsele, ca sa fie cat mai putin afectati in aceasta perioada, iar cetatenii sa poata cumpara produse proaspete.

Unul dintre cei mai talentati actori romani, mort la doar 26 de ani. Andrei Nedelea a fost coleg de teatru cu Constantin Cotimanis

Andrei Nedelea, actor colaborator al Teatrului Alexandru Davila din Pitesti, s-a stins din viata la doar 26 de ani. Unul dintre cei mai talentati tineri actori romani, Nedelea era internat de trei luni la Spitalul Fundeni din Bucuresti pentru un transplant de rinichi. A trecut prin mai multe operatii si au intervenit complicatii.

10 ani de la inaugurarea unuia dintre cele mai mari observatoare publice si educationale din Romania

Pe 25 martie 2020 se implinesc 10 ani de la deschiderea oficiala a Observatorului Astronomic al Complexului Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati, un moment important pentru astronomia romaneasca, deoarece, in acel moment era inaugurat cel mai mare observator public si educational din Romania.

Cel mai cumplit masacru de la inceputul secolului XX. Aproape 2 milioane de armeni, ucisi in numele nationalismului

Unul dintre cele mai crude masacre indreptate impotriva populatiei civile in Primul Razboi Mondial a fost cel al turcilor impotriva armenilor. Din anul 1915 pana in 1922, turcii au macelarit sistematic populatia armeneasca aflata pe teritoriul sau, iar evenimentele au ramas cunoscute in istorie drept genocidul armean.

Cele mai simple retete de paine de casa. Bicarbonatul de sodiu face minuni daca nu ai drojdie

Drojdia a devenit unul din ingredientele pe cale de disparitie in aceste timpuri. Majoritatea gospodinelor au luat din magazine cata drojdie au putut cuprinde. Iata cum poti sa o inlocuiesti in reteta pentru paine cu bicarbonatul de sodiu! Reteta de paine cu bicarbonat de sodiu in loc de drojdie Drojdie lipseste cu desavarsire din magazinele .

Unul dintre colegii Andreei Esca de la PRO TV a murit. Mesaje tulburatoare si multa tristete

Andreea Esca poarta doliu. Cunoscuta prezenatoare de la Pro TV a postat de curand un mesaj emotionant, dupa ce a aflat ca unul dintre colegii sai s-a stins din viata. Ce a scris vedeta despre prietenia speciala pe care a impartasit-o cu acesta? Unul dintre colegii Andreei Esca de la Pro TV a murit Andreea .

Scandalurile care au zguduit fotbalul romanesc. Cele mai cunoscute amante care au facut furori printre sportivi

De multe ori, fotbalistii au parte de meciuri si in afara terenului, iar relatiile extraconjugale tin capul de afis mai ceva ca un derby pe gazon. Scandalurile care au zguduit fotbalul romanesc sunt legate de amante, dar si de colegialitatea unora dintre fotbalisti, care au avut grija si de consoartele coechipierilor. Ca deh, fotbalul e .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )