Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Una dintre cele mai rare motociclete create de brandul Harley-Davidson, expusa intr-un mall din Cluj

Adevărul Adevărul,
FOTO Una dintre cele mai rare motociclete create de brandul Harley-Davidson, expusa intr-un mall din Cluj

Amatorii de motoare au ocazia, sambata, 17 mai, sa admire, la Iulius Mall Cluj-Napoca, o colectie de 15 motociclete marcile Harley si Indian. Cea mai batrana dintre exponate este un superb Indian racer, fabricat in anul 1926. continuă pe Adevărul

Olteanu, BNR: Romania a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE, dar nu ne face sa prindem din urma celelelate tari, sa adoptam euro in 2019

Romania a avut, alaturi de Ungaria si Polonia, una din cele mai mari cresteri economice din Uniunea Europeana UE) in primul trimestru, insa un avans de 3,8% nu ajuta economia romaneasca sa recupereze decalajele fata de alte state sau sa adopte euro in 2019, a declarat Bogdan Olteanu, viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Yahoo! cumpara un rival pentru una dintre cele mai populare aplicatii folosite de tineri pentru sexting

De cand a venit la Yahoo!, Marissa Mayer si-a propus sa fortifice compania acolo unde nu avea nimic solid, adica in domeniul aplicatiilor. Cea mai noua achizitie aduce Yahoo! in lupta cu cele mai populare produse ale momentului.

Biblia care a ajuns pe Luna a fost vanduta la licitatie. Cat a costat

O biblie pe microfilm, considerata una dintre cele mai rare carti din lume, dupa ce a ajuns pe Luna in timpul misiunii Apollo 14, a fost vanduta cu 75. 000 de dolari la o licitatie ce a avut loc miercuri, la .

Trei agentii romanesti contesta studiul international RECMA, considerat un reper pentru piata de publicitate. Care sunt agentiile aflate in top in cea mai noua editie a raportului

Cele trei agentii de media romanesti care fac parte din reteaua MediaBrands a grupului Interpublic - Universal McCann, Initiative si BPN - au anuntat, vineri, ca nu mai participa la una dintre cele mai importante evaluari internationale privind performanta agentiilor de publicitate, RECMA. Ele arata ca resping deja de trei ani metodologia studiului RECMA. Tot vineri, holdingul local de comunicare The Group a transmis un comunicat in care arata ca ultima evaluare calitativa RECMA printre agentiile romanesti, realizata in februarie a. c. , plaseaza agentiile Media Investment, Zenith Romania si OMD pe primele trei locuri in clasament.

O tara UE mai mica decat Moldova ajunge al treilea cel mai mare creditor al SUA

Dobanda titlurilor de stat americane a scazut sub nivelul psihologic de 2,5%, din cauza datelor macroeconomice slabe din ultima perioada, din cauza temerilor privind deflatia dar si dupa ce Belgia, una dintre cele mai mici tari din Europa, a intrat.

Adevarul despre integrarea europeana a Moldovei: care sunt cele mai raspandite minciuni despre Acordul de Asociere si Zona de Liber Schimb

Multi dintre cei care se opun apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeana opereaza cu zvonuri, presupuneri si chiar minciuni in loc de argumente. Care sunt 12 cele mai raspandite minciuni despre Acordul de Asociere puteti citi in suplimentul Obiectiv European, care a fost difuzat de majoritatea ziarelor din Republica Moldova.

Terapeutul Daniel Mitre a fost invitat la inaugurarea unuia dintre cele mai moderne centre de imagistica medicala din Romania

Ne-am obisnuit ca tanarul Daniel Mitre sa fie o imagine nelipsita atunci cand vine vorba despre un stil de viata sanatos si remodelare corporala.

Carlson Rezidor, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere la nivel mondial, anunta intrarea pe piata Moldovei

Pana la sfarsitul anului 2015, hotelul Leogrand va deveni Radisson Blu, potrivit unui comunicat al grupului Rezidor. Anterior s-a vehiculat ca grupul hotelier va prelua hotelul Codru.

Cazare in Romania: Cele mai ieftine vs. cele mai scumpe destinatii ale lunii mai

Dusseldorf, Mai 2014. Rasnov este cea mai ieftina destinatie nu doar din Romania, ci din intreaga lume, luand in considerare cele 6028 cele mai populare destinatii de pe trivago din aceasta luna.

Bankingnews: TOP BANCI- Cum au evoluat retelele teritoriale in ultimii 5 ani. Ce banci au inchis cele mai multe agentii in perioada de criza

Procesul de restructurare a sistemului bancar din Romania a fost destul de vizibil in planul prezentei teritoriale in perioada 2009 2013, ani marcati de criza financiara, cand aproape toate bancile ce au facut obiectul analizei noastre si-au diminuat numarul de agentii, scrie Cornel Dinu pe site-ul bankingnews. ro. Excluzand CEC Bank, cea mai veche banca romaneasca care a inchis un numar impresionant de agentii 260) cu precadere in mediul rural, Bancpost este institutie de credit care a renuntat la cele mai multe sucursale, in conditiile in care numarul de agentii s-a redus cu aproape 80 de unitati, de la 286 in 2009 la 207 la finalul anului trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )