Libnet.ro
UNICEF

07:30

Olteanu, BNR: Romania a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE, dar nu ne face sa prindem din urma celelelate tari, sa adoptam euro in 2019

Adevărul Adevărul,
Olteanu, BNR: Romania a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE, dar nu ne face sa prindem din urma celelelate tari, sa adoptam euro in 2019

Romania a avut, alaturi de Ungaria si Polonia, una din cele mai mari cresteri economice din Uniunea Europeana UE) in primul trimestru, insa un avans de 3,8% nu ajuta economia romaneasca sa recupereze decalajele fata de alte state sau sa adopte euro in 2019, a declarat Bogdan Olteanu, viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Yahoo! cumpara un rival pentru una dintre cele mai populare aplicatii folosite de tineri pentru sexting

De cand a venit la Yahoo!, Marissa Mayer si-a propus sa fortifice compania acolo unde nu avea nimic solid, adica in domeniul aplicatiilor. Cea mai noua achizitie aduce Yahoo! in lupta cu cele mai populare produse ale momentului.

Olteanu, BNR: Romania trebuie sa stabileasca o serie de tinte intermediare pentru a adera la euro

Romania trebuie sa stabileasca o serie de tinte intermediare anuale pe domenii si reforme pana la aderarea la zona euro, astfel incat sa creasca competitivitatea, convergenta reala a economiei, precum si capacitatea de a face fata conditiilor zonei.

FOTO Una dintre cele mai rare motociclete create de brandul Harley-Davidson, expusa intr-un mall din Cluj

Amatorii de motoare au ocazia, sambata, 17 mai, sa admire, la Iulius Mall Cluj-Napoca, o colectie de 15 motociclete marcile Harley si Indian. Cea mai batrana dintre exponate este un superb Indian racer, fabricat in anul 1926.

Surpriza Ask.Fm - reteaua adolescentilor e foarte populara in Romania

Una dintre cele mai populare retele sociale pentru adolescenti este Ask. Fm. Acum exista date oficiale privind folosirea acesteia si in Romania.

Trupa care a reprezentat Romania la Eurovision 2012, in concert la Cluj

Trupa care a reprezentat Romania la Eurovision 2012 si una dintre cele mai in voga formatii din tara, Mandiga, concerteaza astazi la Cluj-Napoca. Organizatorii promit un show de exceptie.

Trei agentii romanesti contesta studiul international RECMA, considerat un reper pentru piata de publicitate. Care sunt agentiile aflate in top in cea mai noua editie a raportului

Cele trei agentii de media romanesti care fac parte din reteaua MediaBrands a grupului Interpublic - Universal McCann, Initiative si BPN - au anuntat, vineri, ca nu mai participa la una dintre cele mai importante evaluari internationale privind performanta agentiilor de publicitate, RECMA. Ele arata ca resping deja de trei ani metodologia studiului RECMA. Tot vineri, holdingul local de comunicare The Group a transmis un comunicat in care arata ca ultima evaluare calitativa RECMA printre agentiile romanesti, realizata in februarie a. c. , plaseaza agentiile Media Investment, Zenith Romania si OMD pe primele trei locuri in clasament.

Canalul Dunare-Marea Neagra, lagarul de exterminare al comunistilor. Peste 1000 de decese nu au fost inregistrate in niciun document

Canalul Dunare-Marea Neagra a implinit 30 de ani de existenta. Considerat una dintre cele mai marete realizari ale lui Nicolae Ceausescu, canalul are si o istorie mai putin cunoscuta. Pe santier au.

O tara UE mai mica decat Moldova ajunge al treilea cel mai mare creditor al SUA

Dobanda titlurilor de stat americane a scazut sub nivelul psihologic de 2,5%, din cauza datelor macroeconomice slabe din ultima perioada, din cauza temerilor privind deflatia dar si dupa ce Belgia, una dintre cele mai mici tari din Europa, a intrat.

Terapeutul Daniel Mitre a fost invitat la inaugurarea unuia dintre cele mai moderne centre de imagistica medicala din Romania

Ne-am obisnuit ca tanarul Daniel Mitre sa fie o imagine nelipsita atunci cand vine vorba despre un stil de viata sanatos si remodelare corporala.

Cazare in Romania: Cele mai ieftine vs. cele mai scumpe destinatii ale lunii mai

Dusseldorf, Mai 2014. Rasnov este cea mai ieftina destinatie nu doar din Romania, ci din intreaga lume, luand in considerare cele 6028 cele mai populare destinatii de pe trivago din aceasta luna.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )