Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Una dintre cele mai rare pasari de pe glob, care zboara anual 4.000 de km, vine in Romania sa se hraneasca

Adevărul Adevărul,
FOTO Una dintre cele mai rare pasari de pe glob, care zboara anual 4.000 de km, vine in Romania sa se hraneasca

Una dintre cele mai rare pasari de pe glob, gasca salbatica cu gat rosu branta ruficollis), a poposit si in Baragan in timpul peregrinarilor sale. Specialistii spun ca aceasta zboara anual aproximativ 4. 000 de km. in Baragan prefera zona ostroavelor de la Dunare. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Transalpina de Mamut de la Alba Iulia, una dintre cele mai frumoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia exista una cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoara peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati componente ale orasului.

GALERIE FOTO: Cum arata cele mai frumoase 15 fotografii din lume realizate cu telefonul mobil

Smartphone-urile de astazi, chiar daca nu se pot compara cu un aparat foto profesionist cu senzor CMOS si lentile de tip DSLR, fac fotografii din ce in ce mai bine. Le lipseste zoom-ul optic, asta e clar, dar ZOOM-ul digital si diferitele soft-uri care se ocupa de focalizare si de celelalte functii ale camerei, le transforma in diferite gadget-uri pentru fotografie .

Se implinesc 74 de ani de la Masacrul de la Fantana Alba. Mii de romani neinarmati au fost ucisi cu sange rece in una dintre cele mai negre zile ale istoriei noastre

1 aprilie 1941, una dintre cele mai negre zile din istoria Romaniei. Peste 3000 de romani au fost atunci masacrati in Bucovina, pe teritoriul Ucrainei in timp ce incercau sa treaga granita in Romania. A ramas.

Cele mai scumpe ceasuri din lume de vanzare in 2015

In fiecare an sunt scoase la vanzare noi modele de ceasuri de mana, recent si Apple a lansat Apple Watch , insa nimic nu se compara cu un ceas de dama incrustat cu diamante care costa cat un avion de business. Care sunt cele mai scumpe ceasuri de.

FOTO Feredeu, manastirea cu izvorul vindecator. O fata si-a recapatat vederea

Una dintre cele mai frumoase manastiri din tara noastra se afla in judetul Arad. Este vorba despre Manastirea Sfantul Gheorghe Feredeu, un lacas de inchinare cu un trecut indelungat, avand in vedere cei aproximativ 200 de ani de atestare sau cei peste 300 de ani, dupa cum spun legendele.

FOTO Cele mai frumoase locuri de camping din Brasov. Natura Parc, un oras in aer liber, Vampire Camping si Laguna Albastra, la poalele Muntilor Fagaras

Bra;ovul este renumit pentru peisajele superbe si aerul curat. in plus are unele dintre cele mai frumoase si pitoresti locuri de camping, unde turistii se pot simti excelent in natura.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Salaj: aventura pe doua roti care te duce prin cele mai spectaculoase locuri din judet

Un traseu de bicicleta care sa treaca prin cateva dintre cele mai reprezentative obiective turistice din judet. Este posibil, in Salaj, daca va alocati doua zile pentru acest lucru.

Cele mai frumoase femei din anii 90! Iata cum au imbatranit!

De la Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell si pana la Jennifer Aniston, Demi Moore ori Victoria Beckham, iata cum au imbatranit unele dintre cele mai frumoase femei din anii 90! .

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Cluj. Istorie, natura si sport

La lansarea cartii 100 de excursii cu bicicleta in jurul Clujului, autorul cartii a fost intrebat: Care e traseul sau favorit? Radu Mititean, presedintele Clubului de Cicloturism Napoca, a sustinut ca este foarte greu de ales. Va prezetam totusi trei dintre cele mai frumoase trasee de bicicleta din Cluj care merita toata atentia atat a incepatorilor, cat si a celor avansati.

Cele mai frumoase locuri de camping din Romania: Eldorado, oaza de liniste din apropierea Clujului

Eldorado este unul dintre cele mai frumoase locuri de camping din Romania. Campingul se afla in localitatea Gilau, la citiva kilometri de Cluj-Napoca. Pe langa peisajul mirific la Eldorado veti gasi casute, un lac, piscina, restaurant, dar si numeroase variante de petrecere a timpului liber.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )