Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai scumpe ceasuri din lume de vanzare in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai scumpe ceasuri din lume de vanzare in 2015

In fiecare an sunt scoase la vanzare noi modele de ceasuri de mana, recent si Apple a lansat Apple Watch , insa nimic nu se compara cu un ceas de dama incrustat cu diamante care costa cat un avion de business. Care sunt cele mai scumpe ceasuri de. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai puternice armate din lume in 2015

Puterea unei armate nu este dictata doar de numarul de tancuri si lansatoare de rachete. Cele mai puternice armate din lume depind de pregatirea trupelor, de resursele naturale pe care se pot baza in eventualitatea izbucnirii unui conflict si de infrastructura tarii respective. Topul cu cele mai puternice armate din lume s-a schimbat in 2015, in contextul in care bugetele militare au crescut considerabil.

Cele mai mici case din lume

O casa mica, cat se poate de mica, presupune un necesar redus de materiale de constructii, iar costurile cu intretinerea si cu utilitatile sunt si ele unele extrem de mici. Poate este greu de imaginat, insa unii au renuntat la confortul unei case mari si au ales sa traiasca simplu, in case foarte mici, care poate au suprafata unei bai dintr-o locuinta de dimensiuni rezonabile. Iata care sunt cele mai mici case din lume.

Cea mai varstnica persoana din lume acum este o americanca

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au.

A murit cea mai batrana persoana din lume. Ce varsta avea

Japoneza Misao Okawa, care detinea titlul de cea mai batrana persoana din lume, a murit miercuri, la mai putin de o luna dupa ce sarbatorise aniversarea de 117 ani.

Cea mai varstnica persoana din lume a MURIT la 117 ani

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au spus ang.

Cele mai frumoase femei din anii 90! Iata cum au imbatranit!

De la Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell si pana la Jennifer Aniston, Demi Moore ori Victoria Beckham, iata cum au imbatranit unele dintre cele mai frumoase femei din anii 90! .

Cele mai bune filme din ultimul an se vad la TIFF 2015

Filme provocatoare, aflate in clasamentele criticilor din lumea intreaga si premiate in marile festivaluri intra in selectia Festivalului International de Film Transilvania TIFF). Editia cu numarul 14 va.

Cele mai mari tepe din Romania: metode folosite de infractori pentru a-i pacali pe romani

Cele mai mari tepe din Romania. Infractorii sunt inventivi, mai ales atunci cand vine vorba de modalitati de a-si umple buzunarele. Adevarul va prezinta o serie de metode la care escrocii au apelat pentru a insela romanii.

Cele mai frumoase biblioteci din Romania

Traim intr-o epoca in care mersul la biblioteca pare ceva desuet, intr-o epoca in care timpul nu mai are rabdare, iar cartile dintr-o biblioteca intreaga pot incapea intr-o memorie virtuala pe care s-o iei cu tine oriunde. Si totusi, in Romania exista cateva biblioteci fabuloase, in care gustul lecturii este cu totul altul, fie ca vorbim despre spatii moderne sau despre cladiri istorice. Care sunt, insa, cele mai frumoase biblioteci din Romania?.

Cea mai TRISTA slujba din lume. Lasam in urma noastra o lumanare aprinsa si rostim o rugaciune

Unii oameni duc o viata solitara, nu au prieteni, rude si nimeni nu le calca pragul casei. in Japonia, mii de astfel de persoane mor si nimeni nu le simte lipsa, nimeni nu este alaturi de ei in ultimele clipe de.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )