Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Una dintre cele mai sexy handbaliste din lume joaca la CSM Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 FOTO Una dintre cele mai sexy handbaliste din lume joaca la CSM Bucuresti

S-a nascut pe 29 decembrie 1996 la Atena, iar in curand va implini 24 de ani. Elizabeth Omoregie este jucatoare de baza de la CSM Bucuresti, dar si una dintre cele mai sexy handbaliste din lume. Postarile de pe Instagram stau marturie in acest sens. continuă pe Hotnews

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

Marea conjunctie: Jupiter si Saturn, cele mai mari planete din sistemul solar, vizibile din Romania

Jupiter si Saturn, cele mai mari planete din sistemul solar, se vor afla cel mai aproape una de alta, luni, in timpul Marii conjunctii, un eveniment astral care va mai avea loc la asemenea proportii in 2080, conform AFP.

Cyberpunk 2077 - Cum a ajuns unul dintre cele mai asteptate jocuri video din istorie pe lista celor mai injurate

Cyberpunk 2077, jocul video al polonezilor de la CD Projekt Red, a fost extrem de asteptat si a ajuns cu cativa ani intarziere, dar promitea experiente cu totul iesite din comun si o grafica extraordinara. Jocul a fost lansat pe 10 decembrie si a adus multa dezamagire din cauza numarului urias de erori care il fac aproape imposibil de jucat, in special pe consolele mai vechi. Cum a fost posibil ca un joc cu buget de cateva sute de milioane de dolari sa fie asa un esec si sa iasa pe piata atat de nefinisat? Un indiciu extrem de important tine de modul in care fondatorii companiei au condus-o si de cum au inteles ei business-ul.

Boxing Day 2020: Cele mai asteptate meciuri din acest an

Boxing Day 2020 ne ofera si in acest an cateva meciuri foarte interesante din Premier League.

Atleta Darya Klishina s-a lansat in muzica

Considerata una dintre cele mai sexy prezente din atletismul mondial, Darya Klishina a lasat sportul.

Diana Sosoaca (AUR) e presedinta Comisiei pentru abuzuri din Senat (VIDEO)

Partidele parlamentare si-au impartit comisiile din Parlament. Una dintre cele mai exotice prezente din Legislativ, senatoarea AUR Diana Sosoaca, va fi presedintele Comisiei pentru Abuzuri din camera.

Unde sa te cazezi pe Transfagarasan, in Arges sau Sibiu. Cele mai bune pensiuni, cabane si hoteluri

Transfagarasan este unul dintre cele mai renumite drumuri atat din Romania cat si din lume. Este numit de fostii prezentatori Top Gear Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond) cel mai drum bun din lume. Peisajele sunt spectaculoase si placerea de a conduce pe acest traseu nu se compara cu nimic. Drumul incepe din comuna .

Cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile

A inceput numaratoarea inversa pana la Sarbatori, momentul perfect in care sa ne delectam cu filme de sezon. Iata in continuare 15 dintre cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile.

Top 10 cele mai bine platite meserii din lume

Alegerea unei cariere profesionale este o decizie complexa, la baza careia sta, de cele mai multe ori, beneficiul financiar. Unele dintre cele mai bine platite slujbe din lume sunt in domeniul tehnologiei, sanatatii si al afacerilor.

Prestigioasa academie militara West Point se confrunta cu unul dintre cele mai mari scandaluri din ultimele decenii

Zeci de cadeti ai Academiei Militare West Point au fost prinsi trisand, acestia fiind implicati in unul dintre cele mai mari scandaluri legate de examenele de la prestigioasa unitate de invatamant superior din ultimele decenii, potrivit BBC.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )