Libnet.ro
UNICEF

21:15

Top 10 cele mai bine platite meserii din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Top 10 cele mai bine platite meserii din lume

Alegerea unei cariere profesionale este o decizie complexa, la baza careia sta, de cele mai multe ori, beneficiul financiar. Unele dintre cele mai bine platite slujbe din lume sunt in domeniul tehnologiei, sanatatii si al afacerilor. continuă pe Ziarul Bursa

Top 10 cele mai citite carti in 2020

Editura Litera anunta care sunt lecturile de top alese de cititori in anul care tocmai se incheie, a.

Cyberpunk 2077 - Cum a ajuns unul dintre cele mai asteptate jocuri video din istorie pe lista celor mai injurate

Cyberpunk 2077, jocul video al polonezilor de la CD Projekt Red, a fost extrem de asteptat si a ajuns cu cativa ani intarziere, dar promitea experiente cu totul iesite din comun si o grafica extraordinara. Jocul a fost lansat pe 10 decembrie si a adus multa dezamagire din cauza numarului urias de erori care il fac aproape imposibil de jucat, in special pe consolele mai vechi. Cum a fost posibil ca un joc cu buget de cateva sute de milioane de dolari sa fie asa un esec si sa iasa pe piata atat de nefinisat? Un indiciu extrem de important tine de modul in care fondatorii companiei au condus-o si de cum au inteles ei business-ul.

Ryan Kaji, un copil de 9 ani, cel mai bine platit Youtuber din 2020

Ryan Kaji, un baiat american in varsta de noua ani, s-a clasat pentru al treilea an consecutiv pe pr.

Cele mai frumoase sosele noi din Tinutul Padurenilor. Drumurile din munti care anima satele pustii VIDEO

Noile sosele din Tinutul Padurenilor, una dintre regiunile cele mai pitoresti din Romania, au scos din izolare sate aflate in varf de munte, unele la capatul a zeci de kilometri de drumuri prin padure.

Cat de tare i-a afectat pe adolescenti pandemia. Cele mai mari efecte provin din inchiderea scolilor

Restrictiile impuse de pandemie nu sunt resimtite in aceeasi masura de toata lumea. Psihologul si psihoterapeutul Erna Constantin arata cum ii afecteaza pandemia pe adolescenti, segmentul de varsta incercat, oricum, de cele mai tulburatoare transformari.

Un copil de 9 ani este cel mai bine platit star de pe Youtube in 2020

Ryan Kaji, in varsta de 9 ani, s-a clasat pe primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite staruri de pe YouTube pentru al treilea an consecutiv, devansand alte personalitati precum Jimmy Donaldson cunoscut ca Mr. Beast), David Dobrik, make-up guru Jeffree Star si Anastasia Radzinskaya, in varsta de 6 ani,.

Unde sa te cazezi pe Transfagarasan, in Arges sau Sibiu. Cele mai bune pensiuni, cabane si hoteluri

Transfagarasan este unul dintre cele mai renumite drumuri atat din Romania cat si din lume. Este numit de fostii prezentatori Top Gear Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond) cel mai drum bun din lume. Peisajele sunt spectaculoase si placerea de a conduce pe acest traseu nu se compara cu nimic. Drumul incepe din comuna .

Denumirea membrilor Fortelor Spatiale SUA genereaza noi controverse Cele mai amuzante bug-uri din Cyberpunk 2077 Disney a confirmat un alt nou serial Star Wars

A inceput sezonul 5 din The Expanse * Membrii Fortelor Spatiale ale SUA se vor numi Gardieni * Netflix a dezvaluit data de lansare a sezonului 3 din Disenchantment * Callisto Protocol are un nou trailer extins si necenzurat * Disney+ a confirmat un nou serial Star Wars da, altul) * Cele mai amuzante bug-uri din Cyberpunk 2077.

Atlantic Council: Top 10 riscuri si oportunitati pentru 2021

Atlantic Council of the US, organizatia neguvernamentala care sustine relatiile transatlantice si NATO, parte componenta a ATA-Asociatia Transatlantica, a dat publicitatii o lista care vizeaza cele mai importante 10 riscuri si cele mai relevante 10 oportunitati ale lumii in 2021.

VLAD VOICULESCU: Din pozitia de ministru al Sanatatii pot sa servesc cel mai bine interesul romanilor

Vlad Voiculescu a transmis printr-un mesaj pe facebook ca a acceptat desemnarea sa de catre USR PLUS pentru pozitia de ministru al Sanatatii cu convingerea ca din aceasta functie poate servi cel mai bine interesul romanilor in acest moment critic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )