Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO. Unde s-a nascut cea mai grava boala din ultimele decenii

România Liberă România Liberă,
FOTO. Unde s-a nascut cea mai grava boala din ultimele decenii

Datorita tehnicilor moderne de mapare genetica, una dintre cele mai grave boli ale omenirii, infectia cu virusul HIV, a fost datata in premiera in cadrul unui amplu studiu realizat de oamenii de stiinta din Marea Britanie. Astfel, cercetatorii de la Universitatea Oxford au reusit sa stabileasca originile acestei infectii, care a aparut pentru prima data in urma cu 100 de ani, pe continentul african. continuă pe România Liberă

FOTO: O bunicuta a devenit cea mai politicoasa utilizatoare de Internet. Ce a scris pe Google

O bunicuta britanica de 86 de ani a devenit renumita printre internauti, datorita politetii sale exagerate. Cand nepotul ei, Ben, a descoperit ca batranica se adreseaza motorului de cautare Google cu te rog si multumesc, a decis sa posteze imaginea pe Twitter.

Recordul Penibilului: A avut loc cea mai tampita nunta din lume. Fericitul eveniment a avut 5000 de invitati si miri atipici (VIDEO + FOTO)

Cea mai tampita nunta din lume a avut loc in India, unde doi caini si-au jurat iubire vesnica. La evenimentul de seama au participat 5000 de persoane, acestia petrecand.

FOTO: Cea mai in varsta sustinatoare a tricolorilor, o femeie de 90 de ani

O romanca de aproape 90 de ani ar putea fi cea mai in varsta sustinatoare a echipei nationale a Romaniei, la Campionatul European de fotbal, informeaza UEFA, pe Twitter.

Cea mai mare greseala a lui Iordanescu: 225 de minute pe banca pentru Sanmartean

Anghel Iordanescu s-a trezit in al 12-lea ceas si l-a introdus pe teren pe Lucian pe Sanmartean abia in ultima repriza pe care Romania a avut ocazia sa o joace la EURO 2016, in opinia noastra aceasta a fost cea mai mare eroare, fie ea una intentionata sau nu,a selectionerului.

Cum prepari cea mai buna inghetata parfait din ingrediente naturale

Pentru ca tot a venit vara si caldura ne da peste cap, o inghetata buna e tot ce ne lipseste cand temperatura din termometre creste peste masura. Dar cea mai buna inghetata, din ingrediente naturale, o putem prepara chiar noi, acasa.

Euro 2016 Sorin Cartu: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970

Romania mai are de disputat o partida in faza grupelor de la Euro 2016, tricolorii urmand sa intalneasca Albania duminica, 19 iunie, de la ora 22:00). O victorie i-ar putea duce pe tricolori in optimile competitiei din Franta. Chestionat pe marginea prestatiei Romaniei de pana acum, Sorin Cartu a fost direct: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970.

Povestea Elisabetei, cea mai frumoasa fiica a Reginei Maria. A fost un copil egoist, o tanara foarte capricioasa, o femeie divortata si nefericita

Elisabeta, cea mai frumoasa dintre fiicele Reginei Maria, a ajuns, in urma casatoriei cu George I, Regina Greciei. Frumusetea nu i-a asigurat nici o casnicie fericita, nici implinirea. A divortat de rege si a trait modest, lucrand ca profesoara de pian, in exil.

Romania, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din UE, in primul trimestru

Romania a inregistrat, in primul trimestru, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din Uniunea Europeana, de 10,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

FOTO Mii de oameni s-au distrat pe muzica anilor 80 si 90 la cea mai mare petrecere retro din Transilvania

Cea de a treia editie We Love Retro din cadrul Transylvania Music Event a stabilit un nou record de audienta in Sala Polivalenta Cluj-Napoca. Mii de oameni - a fost avansata cidra de peste 10. 000 de petrecareti - au cantat si s-au bucurat pe muzica anilor 80 si 90 alaturi de Bonnie Tyler, Smokie, Semnal M, E-Type, Dr Alban, Mr President si No Mercy.

FOTO VIDEO Celebrii cartofi de Lunguletu, distrusi de grindina

Celebrul cartof de Lunguletu este pus la grea incercare anul acesta. Agricultorii s-au confruntat cu cea mai distrugatoare grindina din ultimii zece ani. Acelasi fenomen meteotologic a macinat culturile de varza, dovlecei, ceapa sau pepeni din aceeasi localitate damboviteana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )