Libnet.ro
UNICEF

10:45

FOTO Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania a intrat in proces amplu de reabilitare. Cat costa lucrarile

Adevărul Adevărul,
FOTO Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania a intrat in proces amplu de reabilitare. Cat costa lucrarile

Peste 27 de milioane de lei vor costa lucrarile de reabilitare ale Palatului Baroc,unul din cele mai valoroase edificii construite in stil baroc pe teritoriul Romaniei. Lucrarile se vor finaliza in 2020. continuă pe Adevărul

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea. Asa s-a intamplat si cu Nandos, unul dintre cele mai populare lanturi de.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia! Anunt de ultim moment

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

Modificare importanta in sistemul bancar. Schimbarea facuta de una dintre cele mai puternice banci

Banca franceza Societe Generale va lansa un sistem inedit de identificare a clientilor pentru deschiderea de conturi in cateva minute pe internet. Sistemul se bazeaza pe recunoasterea faciala si pe un.

Lista celor mai importante drumuri judetene din Iasi care vor fi modernizate in acest an

Judetul Iasi are unul dintre cele mai mari bugete aprobate in ultimii ani, respectiv 950 de milioane de lei. Mare parte din suma reprezinta fonduri europene atrase pentru diferite proiecte de finantare.

Atentie! Acestea sunt cele mai manipulatoare zodii!

Acestea sunt semnele zodiacale cunoscute ca fiind cele mai manipulatoare cu putinta. Daca ai de-a face cu unul sau mai multi avand aceste semne, fii mai atent daca si cum esti facut din vorbe, convins si.

Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat. Sotia barbatului a fost grav ranita in urma exploziei care a avut loc.

India: Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat, sotia acestuia fiind grav ranita in urma exploziei care a avut loc vineri in.

Unul dintre documentele publicate de ministrul justitiei are caracter secret - presa

Unul dintre documentele publicate de Ministerul Justitiei vineri, dupa interventia de joi seara a ministrului Toader are caracter secret si nu trebuia facut public, potrivit Digi 24. Este vorba de Anexa 6: Raport Inspectia Judiciara, postata pe site-ul oficial al MJ, impreuna cu raportul prin care Taoder justifica solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

Apartamentele neconventionale, printre cele mai atractive investitii imobiliare in 2018

Apartamentele in cladiri cu regim mic, cele atipice ca dimensiuni, precum si casele care permit transformarea lor in sedii de firme sau spatii comerciale sunt printre cele mai profitabile investitii imobiliare in 2018, potrivit unei analize realizate de catre Wizmo. ro, platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business, si RE/MAX Grup de Lux, una dintre francizele RE/MAX Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )