Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Antena3 Antena3,
Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea. Asa s-a intamplat si cu Nandos, unul dintre cele mai populare lanturi de. continuă pe Antena3

Europa se pregateste de cele mai scazute temperaturi din ultimii ani

Modelele computerizate, care au ca scop prezicerea vremii, par sa indice ca un val de aer rece va strabate Europa in urmatoarele zile, aducand cu sine probabil cea mai extrema iarna din ultimii ani, scrieScience Alert.

Cele mai norocoase zodii din luna martie

Luna martie 2018 vine cu o conjunctura favorabila pentru trei dintre zodii. Ea aduce oportunitati care se vor concretiza in proiecte interesante pentru cei care stiu sa profite de ele. Nativii din Leu au.

Cele mai neobisnuite librarii din lume: cum au fost transformate barci, biserici si gari

Exita in lume mai multe magazine de carte amplasate in locuri deosebite, unele luxoase si grandioase, altele deosebite prin simplitatea si neobisnuitul lor.

O femeie din Romania produce cele mai sofisticate creioane din lume. Unul dintre ele i-a fost oferit reginei Angliei

Daniela Paladi, o profesoara de matematica nascuta in Romania, transforma creioanele in operede arta. Una dintre creatiile romancei a fost oferita reginei Angliei, Elisabeta a II-a.

FOTO Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania a intrat in proces amplu de reabilitare. Cat costa lucrarile

Peste 27 de milioane de lei vor costa lucrarile de reabilitare ale Palatului Baroc,unul din cele mai valoroase edificii construite in stil baroc pe teritoriul Romaniei. Lucrarile se vor finaliza in 2020.

Laura Codruta Kovesi: De la preluarea mandatului de procuror sef, DNA a inregistrat cele mai bune rezultate de la infiintarea institutiei

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, la CSM, ca de la preluarea mandatului sau DNA a inregistrat cele mai bune rezultate de la infiintarea institutiei. Ca si chestiune.

Atentie! Acestea sunt cele mai manipulatoare zodii!

Acestea sunt semnele zodiacale cunoscute ca fiind cele mai manipulatoare cu putinta. Daca ai de-a face cu unul sau mai multi avand aceste semne, fii mai atent daca si cum esti facut din vorbe, convins si.

Satul cu cele mai mici temperaturi. Scolile se inchid la -52 de grade, iar masinile sunt lasate nonstop cu motorul pornit

Oymyakon este un sat din Rusia care este cunoscut pentru un singur lucru: temperaturile atinse sunt cele mai scazute din toate asezarile umane. in ianuarie, temperaturile ajung la -50 de grade, dar aceasta este o.

Acestea sunt cele mai manipulatoare patru zodii! Te controleaza fara sa iti dai seama deloc

Una din cele mai neplacute experiente este sa fii manipulat de alti oameni. De cele mai multe ori, nu iti dai seama deloc ce se intampla pana cand ai facut ceva la care nu te asteptai sa o faci. Manipulatorii nu au.

Apartamentele neconventionale, printre cele mai atractive investitii imobiliare in 2018

Apartamentele in cladiri cu regim mic, cele atipice ca dimensiuni, precum si casele care permit transformarea lor in sedii de firme sau spatii comerciale sunt printre cele mai profitabile investitii imobiliare in 2018, potrivit unei analize realizate de catre Wizmo. ro, platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business, si RE/MAX Grup de Lux, una dintre francizele RE/MAX Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )