Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO VIDEO 46 de gospodarii au fost afectate de inundatii in Dambovita. in Moreni, un parau care este secat in restul anului a facut ravagii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO 46 de gospodarii au fost afectate de inundatii in Dambovita. in Moreni, un parau care este secat in restul anului a facut ravagii

O rapaiala puternica, ce a durat cateva zeci de minunte, a creat mari probleme in aceasta dimineata, in tre localitati din Dambovita. in Moreni, un parau care este secat in restul anului, a a inundat 40 de gospodarii, iar in Iedera si Aninoasa, apa a intrat in cate trei gospodarii. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO O batrana a ajuns la spital dupa ce casa i-a fost distrusa de o explozie

O batrana in varsta de 80 de ani a ajuns la spital, dupa ce locuinta sa a fost distrusa de o explozie. Potrivit pompierilor este vorba de acumulari de gaze la o butelie defecta.

Sediul PSD Sector 2, vandalizat: Ce mesaje au aparut pe imobil (FOTO, VIDEO)

Sediul PSD Sector 2 a fost umplut cu mesaje in noaptea de luni spre marti. Printre acestea se numara si o zvastica nazista, cat si injuraturi. Foto: stiripesurse. ro Rodica Nassar,.

Viorica Dancila: Motiunea tradeaza o aroganta incredibila. Discursul premierului intrerupt de strigatele de demisie ale opozitiei (FOTO, VIDEO)

Discursul premierului Viorica Dancila dint timpul motiunii de cenzura a fost intrerupta de mai multe ori de scandari de demisie ale opozitiei. Premierul a criticat faptul ca intreaga opozitie ar fi.

Seful Politiei Romane, schimbat din functie: inlocuitorul este un personaj extrem de controversat (FOTO, VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a semnat inlocuirea chestorul Alexandru Catalin Ionita din fruntea Politiei Romane. Prin aceeasi decizie, a fost imputernicit la comanda IGPR chestorul Ioan Buda, fost sef al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )