Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Alerta in Londra. Mai multi calatori au fost raniti, dupa o explozie la o statie de metrou din capitala Marii Britanii. Un barbat ar fi strigat Allahu Akbar

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO Alerta in Londra. Mai multi calatori au fost raniti, dupa o explozie la o statie de metrou din capitala Marii Britanii. Un barbat ar fi strigat Allahu Akbar

O explozie puternica s-a produs in sud-vestul Londrei. Ofiterii si serviciul de ambulanta se afla la fata locului, iar politistii investigheaza incidentul. Metroul a fost inchis, iar calatorii au fost evacuati. Stire in curs de a . continuă pe România Liberă

Explozie la metroul londonez: Mai multi calatori au fost raniti(FOTO, VIDEO)

O explozie s-a produs vineri in statia Parsons Green a metroului londonez, informeaza Reuters. Mai multi pasageri au suferit arsuri. Fortele de ordine si ambulantele au sosit la fata.

Explozie la metroul londonez: Mai multi calatori au fost raniti(FOTO)

O explozie s-a produs vineri in statia Parsons Green a metroului londonez, informeaza Reuters. Mai multi pasageri au suferit arsuri. Fortele de ordine si ambulantele au sosit la fata.

Explozie la metroul londonez: Mai multi calatori au fost raniti. Autoritatile vorbesc despre un incident terorist (FOTO, VIDEO)

20 Unitatea de contraterorism din Marea Britanie trateaza explozie drept unincident terorist, informeaza BBC News. O explozie s-a produs vineri in statia Parsons Green a.

FOTO VIDEO Alerta in Londra. Explozie la o statie de metrou din capitala Marii Britanii

O explozie puternica s-a produs in vestul Londrei, la metrou. Stire in curs de actualizare.

UPDATE Explozie la metroul din Londra. Politia spune ca este un incident terorist

O explozie s-a produs, vineri, intr-o garnitura de metrou din Londra. Mai multi calatori au suferit arsuri la nivelul fetei, iar alte cateva persoane au fost ranite in panica ce a urmat incidentului. Incendiul a fost declarat un incident.

FOTO VIDEO Teroare la Londra! Primele marturii despre atentat: Oamenii erau plini de sange, am fugit sa-mi salvez viata

Un martor le-a povestit jurnalistilor BBC ca a auzit o bubuitura si apoi un zid de flacari, dupa ce a explodat un recipient care se afla intr-o punga de Lidl. Imediat dupa explozie, usile metroului s-au deschis la District Line, iar oamenii s-au calcat in picioare, ca sa fuga cat mai departe. Multi dintre ei aveau parul in flacari sau erau arsi, scrie Daily Mail.

Unde traiesc cei mai multi dintre miliardarii lumii

Beijing a fost desemnat capitala cu cei mai multi miliardari ai lumii. Clasamentul a fost realizat de firma Hurun din Shanghai, care a publicat un intreg studiu pe aceasta tema. Compania a calculat averea.

Orasul cu cei mai multi miliardari din lume

Beijingul a obtinut titlul de Capitala cu cei mai multi miliardari ai lumii, cu un numar de 100 de miliardari, potrivit businessmagazin. ro. Capitala Chinei, datorita acestui titlu,.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Membri si membrii. Despre scrierea cu un i sau mai multi

Ana Iorga a vorbit in rubrica Pe cuvant despre scrierea cu un i sau mai multi, pentru ca exista situatii in care pronuntarea ne poate incurca. Substantive la.

Caras-Severin: Vijelia de luni seara a smuls din radacina mai multi copaci

Vijelia care s-a abatut, luni seara, asupra judetului Caras-Severin a smuls din radacini mai multi copaci. Judetul Caras-Severin s-a aflat sub atentionare de fenomene periculoase Cod galben, luni seara, ce a vizat ploaie, descarcari electrice, precum si intensificari ale vantului de pana la 70 km/h, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )