Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO VIDEO Armin van Buuren a mixat peste 5 ore in a treia seara la Untold. Ce a spus despre festival: Multumesc, Romania, ne vedem la anul!

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Armin van Buuren a mixat peste 5 ore in a treia seara la Untold. Ce a spus despre festival: Multumesc, Romania, ne vedem la anul!

Spectacolul lui Armin van Buuren, cel mai asteptat moment al celei de-a treia seri a Festivalului Untold, a inceput putin dupa ora 3 si s-a incheiat dimineata, dupa ora 8. Show-ul de lumini si imagini a fost spectaculos, iar DJ-ul a comunicat foarte bine cu publicul. Stadionul, cu o capacitate de circa 62. 000 de locuri, a fost arhiplin, portile sale fiind inchise la concertul DJ. Aproape 500 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

FOTO Armin van Buuren a mixat peste 5 ore in a treia seara la Untold. Ce a spus despre festival: Multumesc, Romania, ne vedem la anul!

Spectacolul lui Armin van Buuren, cel mai asteptat moment al celei de-a treia seri a Festivalului Untold, a inceput putin dupa ora 3 si s-a incheiat dimineata, dupa ora 8. Show-ul de lumini si imagini a fost spectaculos, iar DJ-ul a comunicat foarte bine cu publicul. Stadionul, cu o capacitate de circa 62. 000 de locuri, a fost arhiplin, portile sale fiind inchise la concertul DJ. Aproape 500 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale.

VIDEO A treia seara la Untold 2017: peste 90.000 de oameni. Armin van Buuren a mixat peste 5 ore: Multumesc, Romania, ne vedem la anul!

Spectacolul lui Armin van Buuren, cel mai asteptat moment al celei de-a treia seri a Festivalului Untold, a inceput putin dupa ora 3 si s-a incheiat dimineata, dupa ora 8. Show-ul de lumini si imagini a fost spectaculos, iar DJ-ul a comunicat foarte bine cu publicul. Stadionul a fost arhiplin, portile sale fiind inchise la concertul lui Armin van Buuren. Aproape 500 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale.

A patra zi de Untold 2017. Dupa ce Armin van Buuren a mixat mai bine de 5 ore, azi e randul lui Martin Garrix, Steve Aoki, Afrojack si Alan Walker

A treia seara de distractie s-a incheiat putin dupa 8 dimineata, duminica, dupa ce DJ-ul olandez Armin van Buuren a mixat mai bine de 5 ore. Azi e randul altor patru DJ faimosi - Martin Garrix, Steve Aoki, Afrojack, Alan Walker - sa urce pe scena principala a Festivalului Untold.

A treia zi de Untold 2017. Armin van Buuren urca, pentru al treilea an la rand, pe scena principala a festivalului

Armin van Buuren, Marshmello si Hurts vor urca pe scena Festivalul Untold in a treia zi de distractie. DJ-ul olandez vine pentru a treia oara la Cluj, iar anul trecut a mixat aproape cinci ore, pana la ora 7 dimineata.

Moment jenant la UNTOLD: Armin van Buuren a ramas fara curent pe scena

Moment jenant la festivalul UNTOLD de la Cluj Napoca. DJ-ul Armin van Buuren a ramas fara curent la instrumentele cu care lasa muzica sa cante. Totul s-a intamplat dupa aproape cinci ore de.

Emil Boc face din nou senzatie la Untold. Cum a fost surprins primarul Clujului la finalul concertului lui Armin van Buuren

O imagine cu primarul Clujului, Emil Boc, si cu presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, apare pe pagina de Facebook a unui participant la Festivalul Untold. Fotografia ii plaseaza pe cei doi oficiali pe stadionul Cluj Arena, la concertul DJ-ului olandez Armin van Buuren, la ora 8. 00, in dimineata zilei de duminica, 6 august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )