Libnet.ro
UNICEF

23:30

FOTO VIDEO O asistenta a ajuns la spital dupa ce ambulanta in care se afla a fost implicata intr-un accident rutier. Un sofer inconstient a facut o triplare

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO O asistenta a ajuns la spital dupa ce ambulanta in care se afla a fost implicata intr-un accident rutier. Un sofer inconstient a facut o triplare

O ambulanta care transporta o mama cu un copil a fost lovita de o masina a carui sofer a pierdut controlul volanului, in localitatea Branistea, din judetul Dambovita. De vina ar fi un treilea sofer care a incercat sa faca o depasire prin triplare. O asistenta din ambulanta a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-a lovit la spate. continuă pe Adevărul

Buzau: Un politist a murit dupa ce cateva zile nu s-a gasit o ambulanta care sa-l duca la un spital din Capitala

Este ancheta la Spitalul Judetean Buzau, dupa ce un politist de 35 de ani a murit din cauza unor probleme respiratorii. Starea barbatului s-a agravat, dar nu s-a gasit nicio ambulanta care sa-l transporte la o .

Caz socant. Un elev a ajuns in coma la spital, dupa o bataie cu un coleg

Un elev de 13 ani de la o scoala din comuna damboviteana Uliesti a ajuns marti in coma la spital, dupa ce s-a batut cu un coleg pe holul unitatii de invatamant, a declarat, pentru Ag.

Dambovita: Elev de 13 ani, in coma la spital, dupa ce s-a batut cu un coleg

Un elev in varsta de 13 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce s-a batut cu un coleg chiar pe holul unitatii de invatamant, informeaza Agerpres. Incidentul a avut loc la.

Dambovita: Elev de 13 ani, dus in coma la spital, dupa ce s-a batut cu un coleg la scoala

Un elev de 13 ani de la o scoala din comuna damboviteana Uliesti a ajuns marti in coma la spital, dupa ce s-a batut cu un coleg pe holul unitatii de invatamant, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, Adelina Torcica.

Ambulanta care transporta la spital un copil bolnav, implicata intr-un grav accident-VIDEO

O ambulanta plecata in misiune a fost avariata intr-un accident produs in judetul Dambovita. O asistenta a fost ranita si autospecialaa fost grav avariata dupa ce un.

Accident dramatic in Finlanda! Mai multi oameni au murit si peste 11 au fost raniti (FOTO, VIDEO)

Accident ingrozitor in Finalanda. Mai multe persoane au murit si aproximativ 11 au fost grav raniti dupa ce un tren s-a izbit de un vehicul militar. Incidentul s-a produs la o trecere de nivel cu cale.

FOTO+VIDEO. Incendiu la bordul remorcherului Herculescs

Un incendiu a izbucnit in camera motoare la bordul remorcherului Hercules, care apartine ARSVOM Agentia Romana pentru Salvarea Vietii Omenesti pe Mare).

FOTO+VIDEO. Incendiu la bordul remorcherului Hercules

Un incendiu a izbucnit in camera motoare la bordul remorcherului Hercules, care apartine ARSVOM Agentia Romana pentru Salvarea Vietii Omenesti pe Mare).

Legatura dintre iPhone si Coloana Infinitului: Nu se mai terminau trapezele acelea, popa cel mic venea si ne injura marunt (FOTO, VIDEO)

In ultimii ani, marile companii au fost acuzate constant pentru conditiile inumane de lucru la care sunt supusi muncitorii din diverse tari, unde se produc diferite componente si subansamble . Unul dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )