Libnet.ro
UNICEF

06:30

Buzau: Un politist a murit dupa ce cateva zile nu s-a gasit o ambulanta care sa-l duca la un spital din Capitala

B1 B1,
Buzau: Un politist a murit dupa ce cateva zile nu s-a gasit o ambulanta care sa-l duca la un spital din Capitala

Este ancheta la Spitalul Judetean Buzau, dupa ce un politist de 35 de ani a murit din cauza unor probleme respiratorii. Starea barbatului s-a agravat, dar nu s-a gasit nicio ambulanta care sa-l transporte la o . continuă pe B1

S-a comportat normal pana a mers la culcare. S-a trezit dupa 11 zile, fara sa poata merge sau vorbi. Ce spun medicii despre misterul somnului profund

Un copil in varsta de sapte ani trebuie sa invete sa mearga din nou, dupa ce s-a trezit cu probleme neurologice. Potrivit CBS, copilul din Kentucky s-a trezit dupa 11 zile, avand.

Un barbat a murit, dupa ce a fost impuscat de un politist, fiind surprins la furat de lemne

Un barbat a murit, duminica, dupa ce a fost impuscat de un politist in timp ce a fost surprins la furat de lemne si nu s-a oprit la somatii, potrivit Agerpres.

Un biciclist, victima vremii. A murit dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului si a fost lovit de o masina

Un biciclist din judetul Timis a murit, marti, dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului puternic si a cazut in fata unei masini care incerca sa-l depaseasca. Accidentul s-a produs,.

Tragedie in Vaslui. Un copil a murit dupa un accident stupid

Un baiat in varsta de 10 ani din comuna Codaesti a murit luni dupa-amiaza dupa ce si-a prins gatul in geamul portierei unei masini, prevazuta cu sistem de inchidere automata,.

Atac armat la un liceu din Brazilia. Cel putin doi tineri au murit, dupa ce un adolescent a deschis focul - VIDEO

Cel putin doi tineri au decedat si alti trei au fost ranite, dupa ce un adolescent a deschis focul la liceul unde studia din statul Goiana, in apropierea capitalei braziliene, conform politiei, citate de BFM.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )