Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Calatorie in timp la Enisala. Locul din nordul Dobrogei unde vezi obiective cu care Romania se mandreste

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Calatorie in timp la Enisala. Locul din nordul Dobrogei unde vezi obiective cu care Romania se mandreste

Satul Enisala din judetul Tulcea se numara printre cele mai frumoase asezari ale Dobrogei. Aici exista singura cetate medievala ramasa pe metereze in tinutul dintre Dunare si Marea Neagra, fiind construita pe cand lacul Razelm era un golf al Marii Negre. Si tot aici se afla unica gospodarie taraneasca traditionala din nordul Dobrogei care a fost conservata pe locul unde a fost construita. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Calatorie in timp la Enisala. O poveste a Dobrogei cosmopolite si curiozitatile fortaretei medievale

Satul Enisala din judetul Tulcea se numara printre cele mai frumoase asezari ale Dobrogei. Aici exista singura cetate medievala ramasa pe metereze in tinutul dintre Dunare si Marea Neagra, fiind construita pe cand lacul Razelm era un golf al Marii Negre. Si tot aici se afla unica gospodarie taraneasca traditionala din nordul Dobrogei care a fost conservata pe locul unde a fost construita.

FOTO + VIDEO. Vladimir Putin, la pescuit in apele reci din Siberia. Cum a fost fotografiat presedintele Rusiei

Presedintele Rusiei Vladimir Putin a efectuat, intre 1 si 3 august, o expeditie de pescuit si vanat in Republica Tiva din sudul Siberiei, la granita cu Mongolia si la circa 3. 700 de km est de Moscova. Kremlinul a publicat o serie de fotografii in care seful statului rus apare gol pana la brau, in apele reci ale unui lac de munte.

Valul de canicula continua: CODUL ROSU, prelungit in Mehedinti si Dolj. Care este situatia in restul tarii (FOTO, VIDEO)

Meteorologii au prelungit sambata codul rosu de canicula in doua judete din sud-vestul tarii. Avertizarea este valabila pentru ziua de duminica, iar vizate sunt judetele Mehedinti si.

FOTO + VIDEO. Accident rutier grav pe DN 58, in Caras-Severin. O persoana a murit, iar alte cinci sunt ranite. A fost activat planul de interventie de urgenta

O persoana a murit, iar alte cinci sunt ranite, in urma unui grav accident rutier produs, vineri, pe DN 58 B, in localitatea Bocsa din judetul Caras-Severin.

COD ROSU de canicula in 12 judete: Se anunta temperaturi extreme si disconfort termic deosebit de accentuat (FOTO, VIDEO)

Vreme extrema in Romania. Meteorologii au emis joi un cod rosu de canicula pentru 12 judete din Vestul tarii, pentru zilele de vineri si sambata. Restul tarii se afla sub.

CANICULA iN TOATA TARA! Ar putea fi emis COD ROSU (FOTO, VIDEO)

Canicula pune stapanire pe intreaga tara! Romania se topeste miercuri la 40 de grade Celsius! Jumatate din tara se afla sub cod portocaliu de arsita, anunta Agentia Nationala de.

VIDEO Cele mai spectaculoase momente din prima zi a Intalnirii Sasilor: De la costume si dansuri populare la concert impresionant de orga si dance party

Sasii au facut spectacol, vineri, in prima zi a intalnirii traditionale anuale de la Sibiu. Muzica, dansurile si costumele populare sasesti au atras mii de spectatori in Piata Mare inca de la primele ore ale diminetii. Dupa-amiaza a adus momente emotionante intr-un concert de orga impresionant la Biserica evanghelica. Ziua s-a incheiat cu proiectia in avanpremiera a filmului documentar Sibiu - 825 de ani in Piata Huet si cu un dance party cu Lost Tapes Found Sounds si DJ Kevin in Sala din Turnisor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )