Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO/VIDEO Care este formula matematica pentru omul de zapada perfect?

Hotnews Hotnews,
 FOTO/VIDEO Care este formula matematica pentru omul de zapada perfect?

James Hind, un matematician de la Universitatea Nottingham Trent din Marea Britanie a conceput o formula pentru omul de zapada ideal. Calculele indica inaltimea, din cate parti trebuie sa fie alcatuit pentru a fi armonios, diametrul bulgarilor de zapada, calitatea zapezii si accesoriile pe care acesta trebuie sa le aiba, scrie usatoday. com. continuă pe Hotnews

FOTO + VIDEO: Premierul Ciolos s-a intalnit cu Francois Hollande. Despre ce au discutat

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, cu presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande, in cadrul unei vizite oficiale pe care Ciolos a efectuat-o, la Paris. Printre temele de discutie au fost intensificarea relatiilor economice, cat si obiectivele comune in domeniile cercetarii, apararii si educatiei.

Sondaj: Donald Trump este principalul favorit pentru Casa Alba

Principalul candidat republican Donald Trump are un mare avans in cursa pentru nominalizare pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Casa de lemn sau constructie din caramida ori BCA? Avantaje si dezavantaje, dar si care este cea mai rentabila solutie

Romanii devin tot mai interesati de solutiile alternative de constructie a caselor in care vor locui, astfel ca au aparut tot mai multe variante si alternative la constructiile clasice din caramida sau din BCA Beton Celular Autoclavizat). Sa.

Protest spontan al consilierilor de probatiune din Bucuresti si alte 23 de judete. Care este motivul

Serviciul de Probatiune din Bucuresti si-a intrerupt, joi, activitatea, ca urmare a deciziei consilierilor care protesteaza fata de lipsa de reactie a Ministerului Justitiei la problemele din sistem. Ei atrag atentia ca in Capitala sunt 21 de angajati care supravegheaza peste 5. 000 de condamnati aflati in libertate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )