Libnet.ro
UNICEF

07:46

FOTO VIDEO Cartierul terorizat de ursi. Un nou atac la Paclisa, langa Alba Iulia. Jandarmii au tras focuri de arma

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cartierul terorizat de ursi. Un nou atac la Paclisa, langa Alba Iulia. Jandarmii au tras focuri de arma

Un urs care terorizeaza de mai multe zile un cartier al orasului langa Alba Iulia si-a facut din nou aparitia, in noaptea de marti spre miercuri, pe strazi. Animalul a intrat intr-o gospodarie si a fost alungat, in final, de jandarmi cu focuri de arma. Cusca amplasata pentru prinderea acestuia este vizitata de caini. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Revolta la Paclisa, cartierul din Alba Iulia terorizat de un urs: Nu mai avem liniste si nu mai putem dormi

Zeci de cetateni din cartierul Paclisa al orasului Alba Iulia s-au adunat miercuri, 10 iulie, in fata locuintei unui localnic atacata de un urs agresiv in timpul noptii. Oamenii au protestat fata de indiferenta autoritatilor si au cerut ca ursul sa fie prins sau chiar impuscat. Miercuri dupa-amiaza este programata o goana pentru prinderea animalului salbatic.

Bomba! Anul acesta se vor AUZI MANELE si la Tomorrowland! DJ-ul Salvatore Ganacci a facut ANUNTUL, pe INSTAGRAM! (FOTO, VIDEO)

Dj-ul Salvatore Ganacci a starnit milioane de reactii dupa ce a pus o manea de-a lui Adrian Minune, la Neversea, anul acesta. Chiar el a publicat un clip video, pe Instagram, cu momentul in care a pus melodia si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )