Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO VIDEO Revolta la Paclisa, cartierul din Alba Iulia terorizat de un urs: Nu mai avem liniste si nu mai putem dormi

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Revolta la Paclisa, cartierul din Alba Iulia terorizat de un urs: Nu mai avem liniste si nu mai putem dormi

Zeci de cetateni din cartierul Paclisa al orasului Alba Iulia s-au adunat miercuri, 10 iulie, in fata locuintei unui localnic atacata de un urs agresiv in timpul noptii. Oamenii au protestat fata de indiferenta autoritatilor si au cerut ca ursul sa fie prins sau chiar impuscat. Miercuri dupa-amiaza este programata o goana pentru prinderea animalului salbatic. continuă pe Adevărul

Scoala de vara la Casa Forum din Alba Iulia.25 de tineri pun tara a cale impreuna cu artisti talentati

Timp de o saptamana, din 8 pana in 13 iulie, asociatia Forum Apulum organizeaza la sediul Casei Forum din Alba Iulia a doua editie a Scolii de Vara.

FOTO VIDEO Cartierul terorizat de ursi. Un nou atac la Paclisa, langa Alba Iulia. Jandarmii au tras focuri de arma

Un urs care terorizeaza de mai multe zile un cartier al orasului langa Alba Iulia si-a facut din nou aparitia, in noaptea de marti spre miercuri, pe strazi. Animalul a intrat intr-o gospodarie si a fost alungat, in final, de jandarmi cu focuri de arma. Cusca amplasata pentru prinderea acestuia este vizitata de caini.

VIDEO Urs filmat in timp ce se plimba pe strada, la periferia orasului Alba Iulia, apoi intra in gospodarii in cautare de hrana

Un urs care a aparut la marginea orasului Alba Iulia a fost filmat in timp ce se plimba pe strada, prin fata caselor, in noaptea de marti spre miercuri. Animalul a intrat apoi intr-o gospodarie, unde a ucis un caine si a ranit un porc, iar oamenii au alertat autoritatile. Jandarmii sositi la fata locului au tras patru focuri de arma pentru a-l indeparta, scrie Alba24.

Filadelfia Group acuza DIICOT Alba Iulia de grave nereguli in administrarea probelor, in dosarul celor sapte administratori trimisi in judecata

Reprezentantii grupului de firme Filadelfia contesta acuzatiile aduse de procurori cu privire la presupuse infractiuni economice in cadrul diviziei de coletarie Tabita Tour si afirma ca dosarul trimis in judecata de DIICOT Alba Iulia este marcat de grave vicii de procedura.

Topul liceelor din Alba la BAC 2019. Cele mai slabe rezultate din ultimii 5 ani

Doua licee din Alba inregistreaza rata de promovare de 100% la examenul de Bacalaureat. Procentual, la nivelul intregului judet, promovabilitatea este de68,81%, mai mica cu sase procenta fata de cea din 2018.

Ce planuri de viitor are tanara din Alba care a obtinut media 10.00 la Bacalaureat: Am fost foarte surprinsa

Lorena Calin de la Colegiul National Titu Maiorescu din Aiud este singurul absolvent de liceu din Alba care a obtinut media 10. 00 la examenul de Bacalaureat 2019, inainte de contestatii.

Aparatura medicala si echipamente de peste 7 milioane de lei la doua spitale din Alba

Doua spitale din Alba au priit o finantare de 7,45 de milioane de lei de la bugetul de stat pentru achizitionarea de aparatura medicala si echipamente.

Bomba! Anul acesta se vor AUZI MANELE si la Tomorrowland! DJ-ul Salvatore Ganacci a facut ANUNTUL, pe INSTAGRAM! (FOTO, VIDEO)

Dj-ul Salvatore Ganacci a starnit milioane de reactii dupa ce a pus o manea de-a lui Adrian Minune, la Neversea, anul acesta. Chiar el a publicat un clip video, pe Instagram, cu momentul in care a pus melodia si.

FOTO VIDEO A inceput demolarea batranului stadion Eugen Popescu. Cat pompeaza autoritatile locale in noua arena, care va avea putini rivali in Liga I

Joi, 4 iulie 2019, a fost eliberata autorizatia de desfiintare pentru stadionul municipal Eugen Popescu din Targoviste, iar joi, 10 iulie 2019 a inceput demolarea propriuzisa a tribunei a II-a si a peluzei actualului stadion. Promovarea in Liga I a echipei antrenate de Viorel Moldovan, fost international al Romaniei, in generatia de aur, a obligat autoritatile la aceasta investitie.

FOTO VIDEO Doua constructii lipite una de alta, mistuite de flacari la Bacau. Ce spun pompierii

Ppmpierii au localizat incendiul, dar pagubele se pare ca sunt importante. Din fericire, nu s-au semnalat victime.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )