Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO VIDEO Cateva sute de persoane striga la Timisoara: Demisia!

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cateva sute de persoane striga la Timisoara: Demisia!

Cateva sute de persoane au iesit joi seara in Piata Victoriei din Timisoara, pentru a cere demisia lui Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. continuă pe Adevărul

Protest in Piata Victoriei: Cateva sute de persoane scandeaza impotriva PSD. imbranceli cu jandarmii. Mai multe persoane au fost ridicate (FOTO)

Aproximativ 800 de persoane protesteaza miercuri in Piata Victoriei din Capitala impotriva modificarilor la codul de procedura penala adoptate de Parlament in mare graba luni seara. Acestia s-au.

Protest in Piata Victoriei: Cateva sute de persoane scandeaza impotriva PSD. imbranceli cu jandarmii. Mai multe persoane au fost ridicate

Aproximativ 800 de persoane protesteaza miercuri in Piata Victoriei din Capitala impotriva modificarilor la codul de procedura penala adoptate de Parlament in mare graba luni seara. Acestia s-au.

O noua zi de proteste in Piata Victoriei: Cum au primit oamenii sentinta din dosarul lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Cateva sute de persoane sunt prezente in Piata Victoriei pentru un nou protest impotriva modificarilor puterii din legislatia privind justitia. Acestia au inceput sa se adune in special dupa decizia.

Cateva sute de oameni protesteaza in Piata Victoriei

Peste 300 de persoane protesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei din Capitala fata de modificarea codurilor penale, iar circulatia este restrictionata in fata Guvernului, o parte dintre manifestanti fiind asezati pe carosabil, dupa ce a avut loc o altercatie cu jandarmii. Proteste au loc miercuri seara si la Sibiu, Iasi, Brasov sau Oradea.

Liviu Dragnea, contestat de protestatari in Parlament: Liderul PSD, huiduit la iesirea din plen(FOTO, VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri, pe holurile Parlamentului, acolo unde 11 protestatari Rezist au cerut demisia sa si a premierului Viorica Dancila si au scandat mesaje impotriva coalitiei.

Un nou protest NOAPTEACAHOTII in fata Guvernului. Drumul spre RAIUL INFRACTORILOR e pavat de ordonante de urgenta (FOTO, VIDEO)

Piata Victoriei din Capitala a fost din nou, marti noapte, scena protestelor antiguvernamentale. Aproximativ douazeci de persoane au venit, in fata sediului Guvernului, unde s-au intins pe jos, unii dintre ei.

Femeie din Dolj ucisa de viitura. Trupul victimei a fost gasit la cateva sute metri de casa ei

O femeie in varsta de 59 de ani a fost luata de viitura in urma cu cateva zile, iar astazi a fost gasita inecata miercuri, in paraul din localitatea Terpezita, judetul Dolj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )