Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un nou protest NOAPTEACAHOTII in fata Guvernului. Drumul spre RAIUL INFRACTORILOR e pavat de ordonante de urgenta (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Un nou protest NOAPTEACAHOTII in fata Guvernului. Drumul spre RAIUL INFRACTORILOR e pavat de ordonante de urgenta (FOTO, VIDEO)

Piata Victoriei din Capitala a fost din nou, marti noapte, scena protestelor antiguvernamentale. Aproximativ douazeci de persoane au venit, in fata sediului Guvernului, unde s-au intins pe jos, unii dintre ei. continuă pe B1

Un nou protest pregatit la Satu Mare, pentru seara zilei de miercuri

Luptam pentru o justitie libera este evenimentul organizat online care cheama satmarenii in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de modificarile Codului de Procerura Penala.

Ultimatum pentru Dragnea - protest in fata Parlamentului. Sunt anuntate manifestari si in alte orase, dar si in strainatate

Dupa ce in spatiul public au aparut informatii cu privire la inceperea procedurii de suspendare a presedintelui a fost anuntat un protest, in fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, scrie Ziare. com . De asemenea, tot.

Incidente in fata Guvernului. Interventie prompta a jandarmilor

Cateva sute de persoane protesteaza miercuri seara in Piata Victoriei fata de coalitia PSD-ALDE. Protestatarii au blocat o banda din carosabilul din zona Muzeului Antipa, dupa o altercatie cu politistii.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )