Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO VIDEO Cei mai dulci copii, vizitati de Mos Craciun. Surprizele s-au tinut lant

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cei mai dulci copii, vizitati de Mos Craciun. Surprizele s-au tinut lant

Vineri a avut loc o noua editie a pomului de Craciun, organizat de Centrul Judetean de Diabet din cadrul spitalului de Urgenta Sf. Pantelimon. continuă pe Adevărul

Topul oraselor europene cu cei mai multi IT-isti. Pe ce loc se afla Bucurestiul

In Europa Centrala si de Est sunt peste 800. 000 de specialisti IT, ceea ce inseamna ca exista mai mult talent in domeniu, in aceasta regiune, decat in tari precum Germania, Marea Britanie sau Franta, arata un raport al CESA. Bucuresti, Varsovia, Budapesta, Viena sunt cele patru capitale din CEE aflate in topul oraselor europene cu cei mai multi IT-isti.

FOTO VIDEO Euforie pe strazile din Targoviste. Sute de copii, parinti si bunici l-au asteptat pe Mos Craciun

Simpaticul mos si-a facut aparitia, de data aceasta, intr-o trasura montata pe o dubita. Mos Craciun s-a aratat plin de voie buna. I-a salutat pe toti cei prezenti, fara incetare. Ca si in anul trecut, Mos Craciun pornit cu alaiul sau de la Teatrul Tony Bulandra.

Dorian Popa A ALBIT de tot! SOC in lumea mondena! E DE NERECUNOSCUT! Ce se intampla cu el?! (FOTO + VIDEO)

Bomba in lumea mondena! Nu-l mai recunosti daca il vezi. Dorian Popa si-a schimbat look-ul, de curand. S-a vopsit blond cenusiu. Schimbarea de look a facut-o dupa ce a strans 1 milion de abonati pe.

FOTO VIDEO Urmarire ca in filme, cu focuri de arma. Trei argeseni au turtit trei masini pana sa fie prinsi de politisti

Un filtru banal al politistilor din Arges s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru doi barbati si o femeie. Acestia nu au oprit la semnalul regulamentar al oamenilor legii si au fugit in tromba tamponand doua masini. Politistii au fost tras dupa ei, dar in zadar. Aventura lor s-a terminat in Dambovita, unde au fost prinsi in urma unui accident grav.

FOTO VIDEO Ciotul de autostrada de langa Bucuresti ar putea fi deschis vineri. Filmare din drona cu stadiul lucrarilor

Ciotul de 6 kilometri din Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti, de la intrarea in Capitala, ar putea fi deschis vineri, cand autoritatile vor face receptia lucrarilor. Imaginile din drona surprinse de Asociatia Construim Romania arata care este stadiul lucrarilor: mai sunt de pus marcaje, indicatoare si panouri fonoabsorbante.

Cum s-a impartit cascavalul din vanzarea Oltchim. Cine primeste cei mai multi bani si ce se intampla cu angajatii

Din cele 127 de milioane de euro obtinute din vanzarea combinatului chimic Oltchim, statul se va alege cu numai 56 de milioane de lei, in timp ce restul banilor merg catre banci, Electrica, AAAS fosta AVAS) si salariati. Cea mai mare parte din angajati trec la cumparator, in timp ce circa 450 de persoane vor ramane fara locuri de munca.

AJOFM: 4,25%, rata somajului in luna octombrie. Barbatii, cei mai afectati de lipsa unui loc de munca

In luna octombrie 2018, in judetul Calarasi, rata somajului a fost de 4,25%, mai mica cu 0,6 puncte procentuale fata de luna anterioara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )