Libnet.ro
UNICEF

20:16

FOTO VIDEO Controversat. Cutremurul din Mexic. Cum au cautat salvatorii mexicani o fetita care nu exista

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO Controversat. Cutremurul din Mexic. Cum au cautat salvatorii mexicani o fetita care nu exista

O fetita cu varsta opt si 12 ani, despre care presa relatase ca ar fi prinsa sub daramaturi, dupa cutremurul de 7,1 grade pe Richter, a fost cautata de echipele de salvare, timp de mai multe zile. in ciuda eforturilor depuse de salvatori, la 52 de ore de la dezastrul din capitala Mexico City, autoritatile au anuntat ca fetita respectiva nu ar exista. continuă pe România Liberă

Noi imagini dupa cutremurul din Mexic. Reactia oamenilor cand un Golden Retriever este salvat - VIDEO cu impact emotional

La cateva ore dupa cutremurul din Mexic, s-a viralizat un clip cu operatiunea de salvare a unui Golden Retriever. Cainele a fost scos de sub daramaturi, in capitala Mexico City. Momentul a.

FOTO VIDEO Cutremurul din Mexic. Cum au cautat salvatorii mexicani o fetita care nu exista

O fetita cu varsta opt si 12 ani, despre care presa relatase ca ar fi prinsa sub daramaturi, dupa cutremurul de 7,1 grade pe Richter, a fost cautata de echipele de salvare, timp de mai multe zile. in ciuda eforturilor depuse de salvatori, la 52 de ore de la dezastrul din capitala Mexico City, autoritatile au anuntat ca fetita respectiva nu ar exista.

Precizari MAE, dupa cutremurul din Mexic: Niciun roman nu a cerut asistenta consulara

Minnisterul Roman de Externe a anuntat, miercuri, ca a efectuat verificari daca printre cele 149 de victime ale cutremurului de 7,1 din Mexic sunt si cetateni romani. Astfel, Ambasada Romaniei la Ciudad de Mexico nu detine informatii conform carora printre victime s-ar afla si oameni din Romania.

Cutremurul din Mexic, prezis inainte cu trei zile. Noul avertisment al autorului este si mai infiorator

Un prezicator de cutremure anunta in urma cu trei zile, intr-un video postat pe Youtube, ca in perioada 16-19 septembrie va avea loc un cutremur foarte mare ,cu intensitate intre 6 si 7.

FOTO VIDEO Caraibele, lovite din nou. Uraganul Maria a ajuns in Dominica si se indreapta spre Puerto Rico

Uraganul Maria a ajuns, marti, pe tarmul insulei Dominica din Caraibe, dupa ce a fost catalogat drept o furtuna de categoria cinci, conform Centrului National pentru Uragane al SUA.

Momentul prabusirii unui bloc, dupa cutremurul din Mexic - VIDEO

Cel putin 149 de persoane, inclusiv 21 de copii, au murit marti in urma unui seism violent cu magnitudinea de 7,1 care s-a produs in centrul Mexicului, resimtit inclusiv in capitala acestei tari,.

Bilant teribil: Seismul din Mexic a facut aproape 250 de morti (VIDEO)

UPDATE: Numarul mortilor in cutremurul din Mexic creste de la ora. Seismul de 7,1 pe Richter a ucis pana acum 248 oameni, informeaza BBC. Autoritatile mexicane au decretat stare de urgenta si spun .

O actrita celebra va dona peste 100.000 de dolari pentru victimele cutremurului din Mexic

Salma Hayek, actrita de origine mexicana, a fost rugata sa stranga donatii pentru victimele uraganului din Mexic, cel mai grav dezastru natural din ultimii 86 de ani. Potrivit BBC News vedeta a.

FOTO VIDEO Mobilizare extraordinara a oamenilor din Mexico City, pentru salvarea victimelor prinse sub daramaturi, dupa cutremurul de 7,1 grade

230 de persoane au murit, in Mexic, in urma cutremurului de 7,1 grade pe Richter, potivit celui mai recent bilant anuntat de autoritatile mexicane. Dintre victime, aproape 100 si-au pierdut viata in Mexico City, unde aproximativ 40 de cladiri s-au prabusit.

FOTO VIDEO Frida, labradorul salvator, a devenit eroina in Mexic

Frida, labradorul in varsta de sapte ani, care a salvat numeroase vieti de-a lungul carierei sale, participa la operatiunile de salvare din capitala Mexicului in urma cutremurului de marti cu magnitudine de 7,1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )