Libnet.ro
UNICEF

12:01

Noi imagini dupa cutremurul din Mexic. Reactia oamenilor cand un Golden Retriever este salvat - VIDEO cu impact emotional

Antena3 Antena3,
Noi imagini dupa cutremurul din Mexic. Reactia oamenilor cand un Golden Retriever este salvat - VIDEO cu impact emotional

La cateva ore dupa cutremurul din Mexic, s-a viralizat un clip cu operatiunea de salvare a unui Golden Retriever. Cainele a fost scos de sub daramaturi, in capitala Mexico City. Momentul a. continuă pe Antena3

Precizari MAE, dupa cutremurul din Mexic: Niciun roman nu a cerut asistenta consulara

Minnisterul Roman de Externe a anuntat, miercuri, ca a efectuat verificari daca printre cele 149 de victime ale cutremurului de 7,1 din Mexic sunt si cetateni romani. Astfel, Ambasada Romaniei la Ciudad de Mexico nu detine informatii conform carora printre victime s-ar afla si oameni din Romania.

Momentul prabusirii unui bloc, dupa cutremurul din Mexic - VIDEO

Cel putin 149 de persoane, inclusiv 21 de copii, au murit marti in urma unui seism violent cu magnitudinea de 7,1 care s-a produs in centrul Mexicului, resimtit inclusiv in capitala acestei tari,.

Cutremurul din Mexic, prezis inainte cu trei zile. Noul avertisment al autorului este si mai infiorator

Un prezicator de cutremure anunta in urma cu trei zile, intr-un video postat pe Youtube, ca in perioada 16-19 septembrie va avea loc un cutremur foarte mare ,cu intensitate intre 6 si 7.

Bilant teribil: Seismul din Mexic a facut aproape 250 de morti (VIDEO)

UPDATE: Numarul mortilor in cutremurul din Mexic creste de la ora. Seismul de 7,1 pe Richter a ucis pana acum 248 oameni, informeaza BBC. Autoritatile mexicane au decretat stare de urgenta si spun .

Premierul Mihai Tudose, prima reactie dupa urgia din vestul tarii

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie la Antena 3, dupa urgia din vestul tarii. A fost o urgie, transmit si eu sincere condoleante. Din punct de vedere guvernamental e celula de criza la Minist.

Coldea, primul interviu dupa retragerea din fruntea SRI. El nu neaga ca sunt acoperiti in presa

Generalul Florin Coldea a facut o prima declaratie dupa incheierea mandatului de prim-adjunct al directorului SRI. intr-un interviu pentru ziare. com, Florin Coldea dezminte majoritatea.

Pagube de 4,3 milioane de lei, dupa furtuna din vestul tarii

500 de copaci au fost distrusi, la Timisoara, in urma furtunii de duminica, iar inlocuirea lor costa 3,5 milioane de lei. Totodata, la Gradina Zoologica din Timisoara este nevoie de 800. 000 de lei pentru remedierea pagubelor, a anuntat, marti, primarul timisorean Nicolae Robu.

Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Facebook a activat, pentru prima oara, functia de safety check pentru cei din mai multe orase aflate in vestul tarii. Utilizatorii pot confirma ca sunt in siguranta si pot oferi.

Mihai Tudose, dupa furtuna din vestul tarii: Toata lumea s-a mobilizat exemplar, mai putin Enel

Premierul Mihai Tudose a laudat, luni, modul in care Ministerul de Interne a gestionat situatia din vestul tarii, ca urmare a furtunii in urma caruia opt persoane au murit si 137 au fost ranite.

Anuntul facut de Ministerul Educatiei dupa furtunile din Vestul tarii

Cursurile vor fi suspendate, luni, la Liceul Ana Ipatescu din Gherla, judetul Cluj, din cauza furtunii, a declarat duminica, pentru AGERPRES, ministrul Educatiei, Liviu Pop. La Liceul 'Ana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )