Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primarul de la Sectorul 5 a mai dat inca 200.000 de euro din bani publici pentru a fi laudat public: Zilele Recoltei cu Clejanii si standuri de chiloti din China (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Primarul de la Sectorul 5 a mai dat inca 200.000 de euro din bani publici pentru a fi laudat public: Zilele Recoltei cu Clejanii si standuri de chiloti din China (FOTO, VIDEO)

In ciuda faptului ca este la carma celui mai sarac sector al Capitalei, primarul Daniel Florea s-a specializat in organizarea de tot felul de festivaluri care nu au alt scop decat de a chelui sume uriase din. continuă pe B1

iMPACARE BOMBA in showbiz: Primul castigator de la Voce si sexy-pustoaica si-au mai dat o sansa. As vrea sa ma ierti...

In urma cu aproape o luna, ca Stefan Stan si Bianca s-au despartit. Cei doi au rupt brusc legatura si nici macar un telefon nu si-au mai dat. Era vorba insa de o perioada de proba, care nu a durat prea mu.

Chiritoiu: anul 2018 ar putea fi al doilea cu cel mai ridicat nivel al sanctiunilor din istoria Consiliului Concurentei

Anul acesta ar putea fi al doilea cu cel mai ridicat nivel al sanctiunilor din istoria Consiliului Concurentei, a afirmat, sambata, la Sinaia, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, potrivit Agerpres. La finalizari, anul acesta are potentialul de a fi anul al doilea cu cel mai ridicat nivel de sanctiuni din istorie, pentru ca sunt investigatii mari care se termina in trimestrul acesta, deci pana la sfarsitul anului, a spus Bogdan Chiritoiu, la un seminar organizat la Sinaia de Consiliul Concurentei si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )