Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO VIDEO Cum s-a vazut inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova - reportaj din mijlocul protestului sieu

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum s-a vazut inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova - reportaj din mijlocul protestului sieu

Peste 1. 000 de oameni au venit la inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova, construit in mod simbolic de omul de afaceri Stefan Mandachi. Alte cateva sute de persoane au ramas blocate in trafic, pe E 85, si au protestat unde i-a prins ora 15. Mitingul a fost pasnic, fara incidente. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Sute de oameni s-au adunat la inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova

Vineri, 15 martie, de la ora 15. 00, a inceput protestul sieu si inaugurarea primului metru de autostrada, eveniment pus la cale de afaceristul sucevean Stefan Mandachi, care a initiat campania Romania vrea autostrazi. in Capitala mai multe bulevarde au fost blocate.

FOTO Sute de oameni s-au adunat la inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova si multi sunt inca in drum spre eveniment

Vineri, 15 martie, de la ora 15, este programata inaugurarea primului metru de autostrada, eveniment pus la case de afaceristul sucevean Stefan Mandachi, care a initiat campania Romania vrea autostrazi. Cu jumatate de ora inainte drumurile spre locul evenimentului sunt blocate de sutele de masini care se indreapta spre ceremonie.

SiEU: Inaugurarea primului metru de autostrada din Moldova (VIDEO)

Moldova are, in sfarsit, autostrada! Un metru. Omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi a inaugurat metrul de autostrada construit, simbolic, chiar de el. Sute de oameni, cu masini si camioane, au participat la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )